Staram się oddać jak najbardziej trawna opinię (1) Żałuję, że tam poszedłem. Z poziomem nauczania nie było tak źle, aczkolwiek... wojtek Nie zgadzam się.. (1) Przepraszam, ale muszę to napisać. Nie zgadzam się absolutnie z niektórymi... dus. Nie wiem, skąd biorą nauczycieli (1) Szkoła ma bardzo fajny klimat. Jest tam bezpiecznie. Niestety niektórzy... Ciekawski
Zdecydowanie polecam ! (1) Właśnie skończyłam to gimnazjum i jestem bardzo szczęśliwa,że mogłam uczyć... Absolwentka Warto (1) Jestem w pierwszej klasie i polecam szkołę ,tym co maja jakieś kłopoty... uczeń Zdecydowanie polecam : ) (1) Uczęszczam do tej szkoły już ponad rok, i od początku bardzo mi się w niej... :) Szkoła godna polecenia ! (1) Jestem na drugim roku w gimnazjum nr 8, nie ważne w jakiej klasie. Uważam, że... pewnauczennica Nie polecam. (4) Absolutnie nie polecam tej szkoły. Aktualnie do niej uczęszczam i bardzo... Absolwentka Polecam c: (1) Jestem uczennicą tej szkoły, we wrześniu rozpoczynam 3 rok nauki. Uważam, że... Dorsz Wszystkie, byle nie ta !!!! (3) Przestrzegam wszystkich rodziców przed tą szkołą! Nauczyciele... Mama Dwójki Uczniów tej szkoły Nie taka fajna jak się wydaje... (3) Moim zdaniem ta szkoła nie jest taka super. Nauczyciele swoim zachowaniem... Uczeń Opinia absolwenta (1) Skończyłem szkołę w tym roku i postanowiłem, że podzielę się opinią na temat... uczen Szkoła jak każda inna. (1) W każdej szkole są gorsi i lepsi nauczyciele, uczniowie, sprzęt. Zdarzają się... Kompot Świetna :) (1) Dopiero co zaczełam nauke w tej szkole i muszę stwierdzic że jest super :)... Trampek ;) Bardzo dobra szkoła (1) Każdy ma prawo do swojego zdania. Ja też dopiero od września zaczęłam... Kiki ;) Nie żałuję (1) Osobiście mówiąc nie mogę się zgodzić z dwoma pierwszymi komentarzami,... uczenica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Drodzy użytkownicy rozumiem was nie każdy musi lubic daną szkołe ale jezeli... I gimnazjalistka Przereklamowana . . . (1) Wybrałam te szkołę , jednak nie jestem z tego zadowolona : / . Szkoła bardzo... uczeń :) (2) Ogółem powiem jedno... Super szkoła... Fajni nauczyciele, fajne zajęcia...... .CupCake. calik - opinia (2) na plus są klasy integracyjne, bliskość Starówki, zajęcia sportowe, i...... calik