Nie zgadzam się..
Przepraszam, ale muszę to napisać. Nie zgadzam się absolutnie z niektórymi komentarzami na temat tej szkoły, każdy ma swoje zdanie, dobra, ale niech szkoła nie traci. O tej szkole mogę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona z mojego wcześniejszego wyboru i żałuję, że już się skończyło gimnazjum. Różne opinie wynikają na pewno z tego, że na różnych nauczycieli się trafia, ale to trzeba poznać jeszcze innych, a nie brać pod uwagę paru nauczycieli. Testy napisałam dobrze, dostałam się do wymarzonej szkoły i jestem bardzo wdzięczna moim byłym wychowawczynią, bo one nas dopingowały, namawiały do nauki, gdyż twierdziły, że na pewno nam się to przyda i miały rację. Ciężko było nam się pożegnać z tą szkołą. Jak już mówiłam, trafia się na różnych nauczycieli i uczniów w klasie, ma się różne zdania na temat tej szkoły. Nie warto patrzeć na opinie, których: po pierwsze jest mało, a po drugie nie przemyślane. A nauczyciele, naprawdę nie są źli, a jeśli ktoś słyszał plotki, że b. pilnowany porządek jest, to prawda! Ale ja się czułam bardzo bezpiecznie w tej szkole. Gdybym miała wybór, bardzo, ale to bardzo chętnie bym jeszcze spędziła parę lat w tym gimnazjum z tymi nauczycielami i znajomymi:)