Nie zgadzam się z opinią p.Kamili
Jestem wieloletnią klientką Studia Lilly i powiem szczerze,że wielokrotnie widziałam Panie i Panów, którzy korzystali z usług p.fryzjerki Ireny. Nie spotkałam nikogo by byl niezadowolony.
Sama przychodzę do Studia Lilly, bo mam kręcone,bardzo suche i zniszczone włosy. Za każdym razem wychodzę bardzo bardzo zadowolona i nie rozumiem pretensji tej Pani Kamili!
Akurat to ja byłam następną osoba po tej Pani.
Wierzyć mi się nie chciało jak ta pani reagowała?!?
Gdybym tego nie widziala, to nie uwierzyłabym.
Nawet w pewnym momencie(choć nie mam zwyczaju komentować zachowań takich),powiedziałam tej pani, że włosy to nie ręka-odrosną!,a włosy są super odcięte i za pare dni sama się pani przekona, jak świetnie będą sie układać.
Niestety reakcja tej pani ,
była moim zdaniem irracjonalna i zupełnie nieuzasadniona.
Ja nadal będę korzystać z usług Studia Lilly, zarówno z kosmetyki jak i fryzjerki.
Polecam gorąco BARDZO DOBRE FACHOWE USŁUGI.
Sama przychodzę do Studia Lilly, bo mam kręcone,bardzo suche i zniszczone włosy. Za każdym razem wychodzę bardzo bardzo zadowolona i nie rozumiem pretensji tej Pani Kamili!
Akurat to ja byłam następną osoba po tej Pani.
Wierzyć mi się nie chciało jak ta pani reagowała?!?
Gdybym tego nie widziala, to nie uwierzyłabym.
Nawet w pewnym momencie(choć nie mam zwyczaju komentować zachowań takich),powiedziałam tej pani, że włosy to nie ręka-odrosną!,a włosy są super odcięte i za pare dni sama się pani przekona, jak świetnie będą sie układać.
Niestety reakcja tej pani ,
była moim zdaniem irracjonalna i zupełnie nieuzasadniona.
Ja nadal będę korzystać z usług Studia Lilly, zarówno z kosmetyki jak i fryzjerki.
Polecam gorąco BARDZO DOBRE FACHOWE USŁUGI.