Fryzjerka p. Irena - tragedia (1) Jestem załamana po wizycie w salonie. Prosilam p. Irene aby doradzila mi... Nie zgadzam się z opinią p.Kamili (1) Jestem wieloletnią klientką Studia Lilly i powiem szczerze,że wielokrotnie... Halina Ostrzegam. Omijać fryzjerkę p. Irenę studio Lilly Wrzeszcz (2) Zazwyczaj nie dodaję opinii na temat usług, ale tym razem chce ostrzec przed... Kamila
Rece pani Kasi leczą (1) Byłam juz u wielu dermatologow,kosmetologow i naprawde nie mam problemu z... Ola ocena usługi (1) Niestety pierwszy raz wystawiam negatywną ocenę . Nie była to moja pierwsza... klientka Pani Mariola (1) Czy może ktoś wie gdzie obecnie przyjmuje pani Mariola? Niestety ale w... Monika Zabieg fryzjerski- Regeneracja ultradźwiękami. (1) Jestem mega zadowolona! Byłam klientką Pani Irenki fryzjerki, która... Izabella Najgorszy zakład fryzjerski i kosmetyczny w trójmieście (1) Najgorszy zakład fryzjerski i kosmetyczny w trójmieście pani właścicielka... Justyna polecam (2) Jestem bardzo zadowolona z usług Pani kosmetyczki Elżbiety. Nigdy jeszcze... Alicja Niepokojąca sytuacja (1) Bardzo dobra i profesjonalna obsługa klienta, jak zawsze zabiegi wykonywane... stała klientka :) (1) Bylam na rzęsach u Pani Marioli i paznokciach u Pani Iwony. Wszystko super!!... Nowa klientka Sylwia - opinia (1) Dobre kosmetyczki, z duża wiedzą, estetyczny salon. Profesjonalne kosmetyki... Sylwia PANI MARIOLA KOSMETYCZKA JAKICH NAM POTRZEBA (1) Z Panią Mariolą poznałyśmy się w Studio Lilly przez przypadek, po prostu... Magda Bardzo dobry salon Polecam (1) Bardzo dobry salon, ładny wystrój, bardzo dogodna lokalizacja, bardzo miła,... Milena farbowanie (1) wizytę w studio miałam przed groupon - nie byłam z tego powodu gorzej... zuza ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (2) Dzięki Pani Weronice moje dłonie wyglądają zdecydowanie lepiej. Skorzystałam... Karolina Gorąco polecam (1) Miałam zabieg mezoterapii mikroigłowej.Zgadzam się z pozytywnymi opiniami... Krystyna Serdecznie polecam!!! (1) W Studio Lilly byłam dziś po raz pierwszy, ale na pewno nie ostatni:) jest to... Asia Pani Mariola - gorąco polecam (1) Jestem wymagającą klientką, która długo poszukiwała osoby profesjonalnej i... Monika Rewelacja (1) Moja przygoda ze studiem Lilly zaczęła się jakiś rok temu. Trafiłam tu z... Kasia BG