- opinia (1) Za P. Mariolą pojade nawet do W-wy, właściwa osoba na właściwym miejscu.... Bardzo polecam (1) Zdecydowanie polecam;) Korzystałam już wielokrotnie z Gruponu i bywało... Iwona GORĄCO POLECAM !!! :) (1) Witam, dziś miałam farbowane włosy oraz ścinane, jestem bardzo zadowolona!!... A.
Cudowna atmosfera, przemiła obsługa - pełny profesjonalizm (1) Pierwszy raz skorzystałam z usług salonu kosmetycznego Studio Lilly, a drugi... Kasia Czy to wina Groupona? (1) Nie mam większych zastrzeżeń co do obsługi, bo Pani była bardzo miła... Luka Bardzo gorąco polecam! (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Klimat panujący w salonie bardzo przyjazny i... Marta super (1) Przemiła obsługa, bardzo kompetentna - dziękuję Pani Weroniko !!! Duża... Kara Super efekt (2) Odwiedziłam Studio Lilly po raz pierwszy i jestem bardzo zadowolona. Pani... Jola !! (3) to jest jakis absurd. Salon sie poprostu zamyka i nie pozostawia na swojej... Teresa POLECAM!!!!!!!!!!!!! (1) Polecam wszystkim Studio Lilly,miła atmosfera i jeszcze lepsza obsługa i... Marzena french (1) Wlasciwie od zawsze nakladam na moje paznokcie akryl lub zel.Lubie zadbane... Ania Salon jakiego szukałam (1) Miła i profesjonalna obsługa, elgancki pełen stylu wystrój salonu, przystepne... zadoowolona Cudowny salon :) (1) Bardzo miła i fachowa obsługa potrafiąca rzeczowo doradzić. Salon przepiękny,... Magda