Niedrogi garnitur dla Pana

Witam Drogie Panie! Otóż mam mały problem, mój mąż znacznie schudł w ostatnim czasie i niestety czas na wymanę garderoby. Nieoczekiwanie wypadł mu ważny termin 18 września i do tego czasu musi mieć garnitur. Polećcie mi drogie koleżanki sprawdzony sklep, badź krawca, który mógłby mnie w tej sytuacji uratować. Z góry dziękuję!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Niedrogi garnitur dla Pana

a jakie Twój mąż ma obecnie wymiary?

Wypożyczalnia strojów męskich TADEUSZ i ZOFIA SZABŁOWSCY Garnitury ślubne, Gdańsk - Wrzeszcz ul. Grunwaldzka 158
tel. 058 520 18 66 tel. 0501 193 768

fraki i smokingi w Gdańsku - Kartuska 149/13, tel. 58 302 33 11
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ile kosztuje takie wypożyczenie ?

Duże. Niespełna dwa metry wzrostu, długie ręce, duża klata. Raczej trudno jest mi znaleźć coś gotowego.

W zeszły weekend kupowaliśmy garnitur na mojego taty w fashion hause. Miał trochę za długie nogawki i Pani w sklepie poleciła krawca który jest na terenie fashion hause i w ciągu godziny skrócił spodnie. Z uwagi na fakt, że jest tam bardzo wiele sklepów z garniturami podejrzewam że i "miejscowy" krawiec dobrze poprawi garnitur Twojego męża.

ja polecam EWTEX w fashon hausie.

Jesli traficie na kierowniczkę sklepu, to Wam dobierze idealnie garnitur (jak nie będzie pasował, to go odpowiednio dopasuje), w mojej rodzinie mamy już 4 garnitury z tego sklepu, w cenie od 500 do 700 zł

polecam Bytomw fashion house

Inne tematy z forum

Jaki żel intymny polecicie? (73 odpowiedzi)

Czym się kierować przy zakupie żeli intymnych i na co zwracać szczególną uwagę ? Mianowicie od...

Świece zapachowe Yankee (13 odpowiedzi)

Cześć, gdzie kupujecie świce Yankee Candle? Gdzie jest najtaniej?

jak schudnąć... :( (191 odpowiedzi)

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga...