Niedzielne referendum

od miesiąca z hakiem jestem zameldowany w Baninku, najwspanialszym miejsceu na świecie i powiedzcie najwspanialsi mieszkańcy gdzie mam iść głosować?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: niedzielne referendum

Najprawdopodobniej w OSP tam zazwyczaj odbywaja sie glosowania
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zależy w której części Banina mieszkasz. Albo w nowej szkole albo w starej

http://www.zukowo.pl/aktualnosc-3040-Zmiana_siedziby_lokalu_wyborczego_nr_8_w_Baninie.html
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czytajcie proszę ze zrozumieniem. Punkt wyborczy przenieśli z remizy do NOWEJ szkoły przy Tuchomskiej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

senkju! Mówiłem, że najwspanialsi mieszkańcy najwspanialszej wsi na świecie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

tylko żeby to nie było kolejne zauroczenie miejscem

Re: Niedzielne referendum

elemenTH, a psa masz?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie mam psa ale lubię a co? Koteła mam nawet kilka, nie znają podwórka i nie poznają więc nie będą moim wspaniałym sąsiadom zostawiać kupek i moczu na ich posesjach :)

Biedne koteły....nie znają wolności...zapraszam wszystkie koteły z okolicy, twoje też do mojego ogrodu...łapcie gryzonie koteły, miałczcie, sr*jcie nawet...posprzątam! Wolę koteły niż plagę gryzoni!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

no gryzonie są, podobno jednego widziano u mnie w apartamencie w kołchozie/getcie ale jeszcze nie mam progu pod drzwiami, koteły będą mordować, nauczę ja siedzieć na ogródku najwyżej niech poznają smak trawy.

mieszkamy na wsi, a właśnie zaczyna się okres szturmu myszy do domów. W tym miejscu będą zawsze, choć pewnie im dalej od pól, tym mniej ;)

z racji, że kołchoz i getto jest wśród pól to i myszy będzie sporo, zacznę wydobywać w kotach instynkty mordercze co skryły się przez lata leżenia na kanapie :)

drzewa wycięte krzewy rozjechały szroty parkujące pod posesjami za dwa grosze wszystko wylane betonem i gdzie tu nawet jedna mysz koty z głodu padną tej jesieni chyba ze padniesz to ci uszy obgryzą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ale fajnie :) zawsze chciałam mieć mysz... ale zawsze mama się nie zgadzgadzała. A teraz mogę mieć w domu własną i to za darmo ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

a jak głosować?

nie iść :)
wśród pompatycznych popierdółek w typie czy chcesz żeby US rozstrzygał wątpliwości na korzyść podatnika i pytania w sprawie JOWów pojawiło się pytanie o finansowanie partii z budżetu, to dość niebezpieczna sprawa, bo polski naród durny zagłosuje aby kasę od państwa zabrać i kto będzie wówczas finansował naszych przedstawicieli :) ci co maja kasiorę, kto będzie potem u nich w ramach rewanżu za przysługę lobbował kretyńskie pomysły?
nie warto iść i zaprzatać sobie głowy tym referendum.
Zostańmy w domu, by żyło się lepiej nam nie kolesiom :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

każdy lepszy prawnik zarabia więcej niż poseł na sejm, nawet premier czy prezydent więc o czym Ty rozmawiasz? Krajem rządzą miliarderzy, korporacje bo tak czy siak cymbały robią wszystko żeby się nachapać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

odciecie finansowania z budzetu jeszcze poglebi ta patologie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

podobno nie trzeba odpowiadać na wszystkie pytania i zostawić miejsce puste....
hehehehh ta jasne sami sobie krzyżyk dostawią.

Inne tematy z forum

proszę o opinie rodziców z szkoły A i B (4 odpowiedzi)

dzień dobry. szukam rodziców którzy mogli by się wypowiedzieć o szkole A i B w Baninie. Proszę...

Imperium-Auto Salon (13 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???