Niekompetentni

Temat dostępny też na forum: Ambros
Firma sprzedaje sprzęt komputerowy - również przez allegro- Troche małe oszustwo bo sklepie ceny wyższe niż na allegro. Zamówiłem u nich nagrywarke przez allegro - zadzwoniłem potwiedziłem - przyjechałem nagrywarki nie ma - jest inny kolor - wziałem inny kolor zapłaciłem - a po pół roku dostałem od nich maila że nie zapłaciłem za sprzęt który wysłali do mnie za pobraniem. Bałagan i tyle sklep ma jakieś 6m2 powierzchni - lepiej to wszystko wygląda na allegro niz w rzeczywistości, obawiam sie że jesli bede musiał skorzystać z gwarancji problem może być podobny bo poprostu maja bałagan i za każdym razem mieszają sie w zeznaniach. Ogólnie Nie polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Opinia wystawiona po wizycie w sklepie w lutym 2007. Sklep zmienił się od tego czasu bardzo mocno, poprawiono obsługę klienta (inni pracownicy), sposób prezentacji towarów. W sklepie ceny na większość towarów identyczne z cenami na allegro. Zresztą ponad 2500 pozytywnych komentarzy (wiele odbiorów osobistych) i status SuperSprzedawcy VIP o czymś świadczą. Gwarancja na produkt - jeżeli coś sie stanie to jak najbardziej zapraszamy. Będzie mógł pan/pani zweryfikować swoją ocenę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dominika - ocena (4 odpowiedzi)

Bardzo wysokie ceny... sam internet w średniej prędkości to koszt ok. 130 zł!! Dodatkowo zdarza...

andrzej - ocena (5 odpowiedzi)

Drogo, drogo i jeszcze drożej.