OSZUST !!! (2) Oddałem w październiku 2010r. laptopa na gwarancje .i do dnia dzisiejszego... mi Widmo (2) Ta firma to jakieś widmo. do kontaktu podają GG i nr telefonu (oczywiście ani... AmonG .... (1) Niech nikt nie pisze, że to konkurencja im wypisuje takie rzeczy!!! To sa... Paweł
szczyt braku jakichkolwiek kometencji (1) Odradzam po 100-kroć jakiekolwiek zakupy w tej firmie. Brak kontaktu i... goodghost compal (1) Zakupiłem u nich Compala,wszystko bardzo ładnie smigało ale tylko kiedy... darek Myszka Logitech mx310 (1) Zakup na allegro pod nickiem ambros1978 , obecnie ambros_com_pl . Zakup ok ,... syzyf TANDETNA FIRMA (1) najgorsza firma swiata .. towar wysłany po 4 tyg !!! 0 kontaktu !!!! wojo Kontakt (1) Kontakt z Firmą zerowy, opisują że w ciągu 14 dni odpowiadają maila, ja już... Piotr nie polecam zakupów na allegro (1) Terminy realizacji niezgodne z umową. Niezadowolonych klientów jest już zbyt... nabity w butelkę Polecam sklep Ambros (1) Zakupiłem w sklepie Ambros kartę pamięci Kingston sdhc 4 GB w niskiej cenie.... Łukasz Sklep OK. (1) Bardzo dobra komunikacja ze sprzedającym, miła obsługa na miejscu no i towar... Radek chalwus - opinia (1) Bardzo dobry sklep! chalwus Świetny sklep i obsługa (1) Zupełnie przypadkiem trafiłem na tą opinię i stwierdzilem ze musze tez cos... Maciek - Gdańsk Obiektywna opinia (1) Zasadniczo nie pisuję opinii na tego typu stronach, lecz poszukując... Prawnik z Gdańska po prostu super sklep! (1) znazłem ich na allegro.pl pod nickiem ambros1978, maja swietne ceny, super... Mike Wazowski Niekompetentni (2) Firma sprzedaje sprzęt komputerowy - również przez allegro- Troche małe... D