Zupełnie przypadkiem trafiłem na tą opinię i stwierdzilem ze musze tez cos napisac bo w moim mniemaniu jest to opinia zawistnej konkurencji ktora publicznie probuje popsuc DOBRA reputacje !!! Sam znalazłem ten sklep przez Allegro i odwiedzilem ich osobiscie by zrobic rozeznanie cenowe gdyz chcialem kupic komputer. Po przyjsciu BARDZO pozytywnie bylem zaskoczony obslugą ! Świetny kontakt ze sprzedawca, wszystko wytłumaczył i doradził z usmiechem. Poczułem ze zeczywiscie traktuja klienta wedlog zasady "Klient nasz Pan". Profesjonalna i bardzo przyjazna obsługa oraz atrakcyjne ceny przekonalo mnie do zakupu komputera i nie zaluje sprzet dziala do dzis bez zarzutow! Po okolo 2 miesiacach potrzebowalem drugiego komputera i oczywiscie udalem sie znow do AMBROS jak wczesniej nie rozczarowałem sie. Zamowielm sprzet i juz na drugi dzien byl do odbioru! Szybko, Sprawnie i z usmiechem. Do tego czasu kupielem tez troche innych rzeczy typu klawiatura, myszka, głosniki, router i wszystko dziala nic sie nie dzieje ! Naprawde Polecam ten sklep z serca. Świetna i szybka obsługa. Profesjonalne podejscie i atrakcyjne ceny ! jeszcze raz BARDZO POLECAM !!!!