Obiektywna opinia
Zasadniczo nie pisuję opinii na tego typu stronach, lecz poszukując informacji na temat firmy „AMROS” znalazłem je na portalu www.trojmiasto.pl . Bardzo nie miło zaskoczył mnie komentarz mojego „przedmówcy” – Pana/Pani „D”. Tak nie uczciwej i szczerze mówiąc stronniczej krytyki już dawno i widziałem. Ja ta firmę znam z Allegro gdzie w krótkim czasie zdobyła bardzo dobrą opinię, dlatego też często dokonywałem w niej zakupów – w ich poprzednim sklepie, jak i w aktualnym mieszczącym się naprzeciw umierającego już targowiska na Zaspie. Firmę to lubię bo jest właśnie rzetelna – masa „sklepów”, marketów i innego badziewia wciska nam niby tani i dobry sprzęt a ostatecznie zostajemy tylko ze złomem który po 6 miesiącach wymaga wymiany. W tej firmie kupiłem dwa komputery dla mojej firmy, ponadto dużo wyposażenia dodatkowego o wiecie co? Nie mam z nim problemu. i co bardzo ważne ludzie z tego sklepu Ci pomogą i doradzą, a nie potraktują jak "nieuka" bo nie wszystko wiesz i potrafisz tego co sprzedawca za ladą. Nie wiem co to za "konkurencja" nabruździła im w poprzednim komentarzu, ale żal mi tych kłamczuchów ich „pisorwatego komentarza”. Pozdrawiam i polecam,