Niemiecki płyn do prania Perle - proszę o opinie

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
W internecie nie ma opinii o tym płynie a mogę go kupić za 30zł za butle 5,65l, 70 prań

Cena nie wysoka i boję się że lipa będzie.
Ktoś z Was używał tego płynu?

Wklejam przykładowe zdjęcie bo akurat interesuje mnie do kolorów.
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Niemiecki płyn do prania Perle - proszę o opinie

Ja go mialam masakra wiecej nie kupie to jakas podroba i nie z niemiec
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a możesz coś więcej napisać? dlaczego masakra? źle prał, niedokładnie się wypłukiwał albo zapach brzydki?

mąż chce kupić od znajomego który z Niemiec przywozi rzeczy, sceptycznie do tych płynów podchodzę bo nie znam ich
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

a ja miałam i uważam że bardzo dobry
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może kupiła Pani przemrożony?
Jestem dystrybutorem tego żelu i jest to pierwsza zła opinie z którą się spotykam.
Proszę o kontakt przez stronę www.perle,com.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piorę w płynach od ponad roku i rewelacja , mam dwojke dzieci n i mnóstwo trudnych plam do usunięcie . Płyn je usuwa bez problemu , do tego ładnie pachnie i jest bardzo wydajny .
POLECAM W 100 % , nie mam pojecia dlaczego dla kogoś masakra . Dodam że poleciłam znajomym i bardzo dużo osób go kupuje
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super zel do prania .jestem bardzo zadowolona .polecam

Plyn dbry produkowany na niemiecki rynek w polsce . pierze dobrze 30 zloty troche duzo jak dobrze poszukasz to znajdziesz taniej mozesz również sprobowac zelu do prania proff cena podobna albo i nawet taka sama . lipy nie bedzie napewno a ja piore tymi zelami juz troche czasu nie narzekam a mozesz prac wszystko i nie musisz miec bezposrednio do czarnego bialego kolorow badz uniwersalnego jaki kupisz takim mozesz prac wszystko pralem tym zelem wszystkie kolory świata a zel mialem do czarnego i pral fajnie tak samo jak uniwersalny czy do kolorow. Tak ze polecam dobry jest i nie drogi również polecam plulyny do plukania w atrakcyjnej cenie ladnie pachna oprucz zoltego i zapach dlugo sie utrzymuje

Inne tematy z forum

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

Do mam dzieci z AZS . (37 odpowiedzi)

Prosze o rade , jak radzicie sobie z świądem u dziecka . Córka 7 msc , AZS bardzo mocne , ogolnie...

Obniżenie /wypadanie macicy (1238 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...