Kiedy rozpoczynałam kurs nauki prawa jazdy - wstyd się przyznać - nie wiedziałam do czego służy zmiana biegów, gdzie znajduje się hamulec... Nie miałam pojęcia o prowadzeniu samochodu. Prawa jazdy nie robiłam dla przyjemności czy dlatego, że chciałam, zmusiła mnie do tego sytuacja życiowa. To wszystko potęgowało mój stres i nie wierzyłam, że prędko zdam egzamin praktyczny. Jednak wszystko zaczęło się zmieniać już po pierwszych godzinach jazdy z instruktorem Tomkiem. Po pierwsze, przestałam się stresować, po drugie jazda w pewnym momencie stała się przyjemnością... Wszystko dzięki niesamowitej cierpliwości ze strony instruktora. Każda rzecz została mi parokrotnie wytłumaczona, każde niezrozumiałe skrzyżowanie wyjaśnione. Profesjonalnie a zarazem z dozą humoru, w poczuciu swobody i bezpieczeństwa stałam się dobrym kierowcą zdając egzamin praktyczny za drugim razem!!!
Tomek Dobek to rewelacyjny instruktor. Szczerze zależało mu na tym, abym jak najszybciej zdała. Do sprawy podszedł bardzo ambitnie, mówiąc mi, że nauczy mnie tak jeździć, że zdam za pierwszym czy drugim razem. Nie brał innej opcji pod uwagę i dopiął swego.
Za co bardzo dziękuję!!!!!!