Do Pani Karoliny trafiłam w czerwcu 2016 dzięki pozytywnym opiniom na trójmiasto.pl i polecam Ją wszystkim, którzy szukają profesjonalnej pomocy. Dzięki terapii w 8 miesięcy udało mi się wyjść z kryzysu i odbudować poczucie własnej wartości. Każde spotkanie kończyło się podsumowaniem i wysłaniem materiałów/prac domowych, a każde kolejne zaczynało się od podsumowania minionego tygodnia. Słowo „terapia” w przypadku spotkań z Panią Karoliną brzmi trochę nieodpowiednio, bo podczas spotkań nie czułam się jakbym siedziała na kozetce u lekarza, nie narzucano mi rozwiązań, działań pasujących do szablonu, a jedynie wskazywano drogę, pomagano w zrozumieniu pewnych schematów i zawsze miałam poczucie, że decyzja co do mojego dalszego życia leży w moich rękach. Poza oceną terapii warto wspomnieć jaką osobą jest Pani Karolina, bo gdyby nie Jej otwartość, empatia, umiejętność słuchania i nade wszystko wieloletnie doświadczenie, terapia nie byłaby tak skuteczna.Będąc bardzo pozytywną osobą z ogromną łatwością dostrzegła w swojej pacjentce pozytywy, których na początku terapii ja w sobie nie widziałam… Cieszę się, że to właśnie Ona stanęła na mojej drodze i pomogła mi podnieść