Nieporozumienie. Grecja Nei Pori 2013
W katalogu nie było żadnej informacji na temat tego, że będziemy spać w innym hotelu, jeść w innym i chodzić na basen też w inne miejsce. W katalogu była informacja, że będziemy zakwaterowani w hotelu Afrodite Beach ***, hotel miał **. 3* miał hotel do którego chodziliśmy na obiad i kolacje. W pokoju powinny znajdować się 2 łóżka, a były 4. Kierowniczka czepiała się wacika pozostawionego na stole w naszym pokoju. Starszym obozowiczom robiła zdjęcia bałaganu (bez ich wiedzy), wchodziła z właścicielką do którego pokoju chciała i kiedy chciała! Na basenie, który niby był w cenie byliśmy tylko 2 razy, ponieważ aby móc z niego korzystać trzeba było kupić coś do picia (najtańszy napój za 3 euro). Kiedy jechali na wycieczkę do Aten, jeden chłopak zaspał i nie wysiadł z autokaru i musiał dojeżdżać taksówką, ponieważ nikt na początku nie zorientował się, że brakuje jednej osoby. To jeśli chodzi o minusy, plusami było ciepłe morze, plaża, wychowawczynie, ogólnie Grecja jako piękny kraj. Ja wiedziałam o ofercie z biura Jaworzyna Tour, które w tym roku nawiązało współpracę z Czerwiński Travel (mam nadzieje, że szybko ją zakończy). Osobiście nie polecam biura Czerwiński Travel, byłam z nim pierwszy i ostatni raz. W zeszłym roku byłam z Jaworzyną w Bułgarii i byłam bardzo zadowolona, nie było takich niedomówień ze strony Jaworzyny.