Biuro Turystyczne Czerwiński Travel

Biura podróży Kolonie, obozy

Gdańsk, Władysława Biegańskiego 10/11

Polecam (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu naszego dziecka na koloni w górach... Jerzy kolonie (1) W zeszłym roku moje dziecko było w górach na kolonii organizowanej przez... Mariola POLECAM - SUPER OBOZY DLA DZIECI :) (2) :)Syn właśnie jest w Rabce na obozie - mega zachwycony :) nie ma czasu ze mną... Beata
kolonie letnie - Wdzydze Kiszewskie (3) Było słabo. Córka po 10 dniach wróciła do domu z wielka ulgą, ze nareszcie to... Ludwika wdzydze kolonie dla najmłodszych (1) swoją opinię kieruję do rodziców najmłodszych dzieci. We Wdzydzach doszło do... Ola Kolonia survivalowa w Rabce I turnus (2) Córka wróciła b. zadowolona z kolonii w Rabce, ciągle opowiada, jak było... mama 11 - latki opinia (2) Moj syn co rok wyjezdzal na kolonie dla dzieci z roznych biur......ale... Marlena Jestem zachwycona (1) W zeszłym roku pojechałam na obóz konny do Brennej. Było tam bardzo fajnie.... Super! (1) Byłam już na czterech obozach z czeriwńskiego i każdy wspominam bardzo... Miśka Zdecydowanie odradzam Czerwiński Travel (3) Córka pojechała na obóz z tym biurem w sierpniu 2013, miała wraz z... Magdalena Majka zadowoleni klienci (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z kolonii w Rabce. Syn wrócił szczęśliwy i... Kryśka Rewelacja! (1) Rewelacja! Nie spodziewałem się, że gdzieś jest jeszcze tak, jak ktoś... Piotr B Rąbka Zdrój 2013 19.07 - 01.08 (1) Syn wrócił zachwycony . Organizacja super dzieci się nie nudziły , czas... Mama i Tata Nieporozumienie. Grecja Nei Pori 2013 (1) W katalogu nie było żadnej informacji na temat tego, że będziemy spać w innym... Agata Nei Pori 2011 / Złote Piaski 2012 (2) Syn był dwukrotnie na obozach, jest zachwycony, my również. Wszystko zapięte... Sylwia lucyna - opinia (1) Syn był z biurem Czerwińskiego na koloniach dwukrotnie. W zeszłym roku... lucyna Nei Pori- Grecja 2012 (2) Moja córka była w tym roku z państwa biurem na obozie w Grecji w Nei Pori,... mama uczestniczki wczasy sharm el sheik (2) Super wypoczynek w hotelu Regency Plaza z aqaparkiem , podgrzewane... Mirek Wolf1 Polecam !!! (2) Moja córka jeździ z tym biurem od dawna . Była i w Polsce i za granicą ( 2x... Beata z Kwidzyna POLECAM! (2) Byłam z tym biurem podróży już 6 razy na kolonii i mogę je polecić w 100%.... Cysia