Biuro Turystyczne Czerwiński Travel

Biura podróży Kolonie, obozy

Gdańsk, Władysława Biegańskiego 10/11

SUPER!!! :) (1) Jestem bardzo zadowolona z wyjazdu. Kadra niezwykle sympatyczna,... Klaudia Piotrowska RABKA-Zdrój (1) Jestem bardzo zadowolona z organizacji, profesjonalizmu całego Biura. Moje... Emi Biuro godne polecenia! (2) W lipcu korzystałam z usług Biura Turystycznego Czerwiński Travel ;) Był to... Zadowolony uczestnik!
wycieczka integracyjna połączona z survivalem (2) Survival super, całość sprawnie i dobrze zorganizowana............. uczestnicy wycieczki SYCYLIA 2010 (2) Jestem jedną z uczestniczek tej koloni. To co zdarzyło się podczas tej koloni... niezadowolona Zodowolony kolonista i jego rodzice:)Dominik.C (1) Moj syn w tym roku pojedzie trzeci raz na kolonie z biurem czerwiński... Bogumiła.C kolonia... (4) Obsługa w biurze-super.Program kolonii -bez zarzutów,ale pan Leszek(kierownik... mama suuuuuuuuuuuuuuper (1) Od lat wysyłamy swoją córkę na kolonie z tym biurem. Wcześniej była z innym... Jakub W. ŚWIETNIE : ) (1) Kolonia na Sycylię była Wspaniała , fantastyczne towarzystwo , kadra ,... Katarzynka pozytyw w 100% (1) Pierwszy samodzielny tak długi i daleki (Rabka)wyjazd syna i od razu... D.Gabor Moje dziecko w znowu uwierzyło w kolonie (1) Bardzo dziękuję organizatorom za kolonie w Koniakowie. Moja córka każdą... Rodzic Polecam kolonie (1) Moja córka była w tym roku na obozie w Grecji i wróciła bardzo zadowolona.... a.k. FATALNIE !!! (3) Biuro w ogóle nie stanęło na wysokości zadania. Podczas NIBY wypadku na... Życzliwy super!! (1) Biuro Czerwiński Travel polecił mi kolega z pracy. Wybraliśmy z mężem kolonie... Jeden z zadowolonych rodziców biuro ok (1) biuro ok ale miejsce boceheniec.j w andrzej PRAWIE okey (2) Uczestniczyłam w obozie do Francji organizowanym przez Czerwiński Travel.... obiektywna biuro z przemiłą profesjonalną obsługą - polecam! (1) W lipcu rodzinnie lecieliśmy do egiptu korzystając z obsługi biura Czerwiński... ania rewelacja - zapoznaj się z moją opinią (1) Szanowni Państwo Chciałabym niezmiernie państwu podziękować za wspaniałą... AGNIESZKA Współpraca z biurem (1) Pragnę wyrazić swoje zadowolenie ze współpracy z Biurem Czerwiński Travel!... Edyta Wojciech