pozytyw w 100%
Pierwszy samodzielny tak długi i daleki (Rabka)wyjazd syna i od razu zachłyśniecie się swoboda i wzmożoną samodzielnością jaką taki wyjazd na dziecku wypiera!Świetna i przydatna nauka radzenia sobie w każdej sytuacji w życiu:)-radzenia sobie z przeciwnościami losu,emocjami,pokusami,uczenie się samodzielnego poznawania drugiego człowieka,kreatywności,umiejętności podejmowania decyzji,pomocy innym,asertywności...żadnych telefonów ze źle,nudno i beznadziejnie!Właściwie to tylko szybkie informowanie ze wszystko jest super,extra i "nie dzwon już mamo bo ja nie mam czasu na rozmowy ";).Świetna kadra,świetna organizacja.Ogrom zajęć:wypadów w górskie tereny,do Rabkolandu,baseny.Ogrom wieczornych zabaw:disco;),mam talent.Pokonywanie wielu wyzwań-survival, rzemieślnictwo,zjazdy linowe itd itp.Nie starczy miejsca by wymieniać ;)Do tego pyszne jedzonko i super miejscówka!Dzieci się zżyły co widać było podczas pożegnań na stacji i pożegnalnych wpisach na rękach ;)!Syn już czeka na przyszłoroczny wyjazd i ma nadzieje ze spotkają się w starym składzie...kto wie może im się uda..przy malej pomocy rodziców ;) DZIĘKUJEMY ZA PERFEKCYJNIE WYKONANA PRACE WSZYSTKIM PRACOWNIKOM CT