Niepoważna firma

Temat dostępny też na forum: Profit
Firma Profit jest niepoważna, olewa klientów, marnuje ich cenny czas. Razem z przyjaciółmi poszukiwałem mieszkania do wynajęcia. Za pośrednictwem portalu trojmiasto.pl znaleźliśmy ogłoszenie firmy Profit, przedzwoniliśmy, umówliśmy się konkretny dzień i godzinę pod blokiem w celu obejrzenia mieszkania. Pojawiliśmy się w wyznaczonym miejscu i czekaliśmy na przedstawiciela firmy, który miał się z nami kontaktować telefonicznie. Niestety firma Profit olała swoich klientów, zero kontaktu z ich strony, kiedy ja próbowałem się dodzwonic nie odbierano mojego telefonu ani na numer biurowy, było po 19 wiec jestem w stanie zrozumieć, ani komórkowy. Tak pod blokiem, w wyznaczonym miejscu przez agenta nieruchomości, spędziłem 30 cennych minut, które równie dobrze mogłem spędzić w pracy nie zwalniając się. Następnego dnia kiedy ktoś "łaskawie" odebrał telefon w biurze, poinformował mnie, że ogłoszenie jest już nieaktualne ale... czy tak trudno było przedzwonić danego dnia i poinformować o tym a nie robić z ludzi idiotów, tracić ich czas? Reasumując stanowczo odradzam korzystania z usług tej firmy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Niepoważna firma

widze uzalanko :)
no tak trzeba dac upus emocjom :)

a klienci a potencjalni klienci to roznica :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum

Pan Z - ocena (3 odpowiedzi)

Polecam Macieja Antończyka, który bardzo sprawnie odpowiadał na pytania dotyczące zawiłości...