Niepubliczne Przedszkole Oksfordzik

Przedszkola

Gdynia, Mikołaja Reja 19/18

Zadowolona mama - ocena (1) Przedszkole w 100% spełnia nasze oczekiwania. Atmosfera jest niezwykle ciepła... Zadowolona mama Paweł - ocena (1) Super kadra, bardzo zaangażowana, bardzo pomysłowa, tworząca wspaniałą... Paweł Agata G. - ocena (1) wspaniała opieka wychowawcza, mnóstwo atrakcji rozwijających dzieci w wielu... Agata G.
Alicja - ocena (1) "Fajowe miejsce" tak twierdzą moje dzieci zachwycone całą załogą polecam z... Alicja Anna - ocena (1) Niestety przedszkole bardzo obniżyło poziom opieki nad dziećmi. Braki kadrowe... Anna Marek - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Moje dziecko jest bardzo muzykalne i uwielbia zajęcia... Marek Monika - opinia (1) Witam, chciałabym serdecznie polecić Przedszkole Oksfordzik. Chodziły tam... Monika Adam - opinia (1) Moi synowie chodzili do tego wspaniałego przedszkola przez 5 lat. W tym... Adam Rodzic - opinia (1) Witam, Przedszkole przyjazne dzieciom. Wspaniała kadra jest najmocniejszym... Rodzic Gorąco polecam! (1) Mam u nich dwójkę synów. Bardzo dobre przedszkole. Wspaniała, zaangażowana... Natalia