Niesamowite!
Do tej chwili nie mogę wyjść z wrażenia i szukam słow jakimi mogłabym podziękować Panu Januszowi Sowa,za słowa otuchy,poświęcony mi czas i przede wszystkim wiedzę jaką w ciągu jedynie 5ciu godzin potrafił mi przekazać tak,że teraz cieszę się pozytywnym wynikiem egzaminu.Zdawałam 5 razy,w swojej karierze i miałam trzech instruktorów,wyjeździłam łącznie jakieś 70 godzin w elkach.Jednak to Pan Janusz,swoimi cennymi radami i wskazówkami sprawił,że moje umiejętności wreszcie zostały docenione.W szkółce sprawy załatwiłam bardzo szybko,również z przemiłą obsługą i w miłym klimacie,żałuję tylko ,że nie zaczynałam tam od razu-napewno zaoszczędzone miałabym tych pare dni stresu :)Zdanie prawa jazdy powoli stawało się dla mnie swego rodzaju abstrakcją i czymś nieosiągalnym i z całego serca dziękuję ,że dzięki Panu,okazało się inaczej.
I chociaż nie wiem jak wiele bym pisała,to nie zdołam znaleźć odpowiednich słów wdzięczności.
Pozdrawiam i nauczciwiej na świecie-polecam Pana JAnusza Sowę.
I chociaż nie wiem jak wiele bym pisała,to nie zdołam znaleźć odpowiednich słów wdzięczności.
Pozdrawiam i nauczciwiej na świecie-polecam Pana JAnusza Sowę.