Niespodzianka dla żony

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Ponieważ narzeczona niezagląda tu bardzo często, a raczej rzadko i tylko ze mną, chciałem Was zapytać co myślicie o tym aby w trakcje wesela zrobić pannie młodej niespodziewanke.
Otóż gram troszke na gitarze (dawniej więcej, teraz rzadko) i chciałbym jej zagrać i zaśpiewać najpierw sam, potem w akompaniamencie Bryan Adams - Heaven, coś na taki styl:
http:// www. youtube.com/ watch?v=Z7b37l_B4vI (skopiować link i usunąć spacje).
Nie jestem mistrzem wokalu, ale piosenka jest w mojej tonacji, najwyżej nie bede śpiewał tych wysokich wyciągnięć. Boje się jednak, że całość może być odebrana jako głupi popis. Głównie przez gości. No i nie chciałbym narobić jakiegoś zamieszania, że żona kryłaby się pod stołem, albo uciekła ze wstydu. Czy to nie będzie akcja "na wyrost"?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Niespodzianka dla żony

Jak dla mnie bomba (osobiście wolałabym coś polskiego albo naszą ulubioną piosenkę) Mój narzeczony niestety nie śpiewa ja chciałam mu zrobić taką niespodziankę ale chyba się nie zdobędę. To Wasze wesele, wasza radość, jeśli ktoś nie zrozumienie to raczej znalazł się tam przypadkiem. Pozdrawiam.

pomysł z****.....,zadnej siary nie bedzie bo przecierz tam sami Wasi znajomi beda i kazdy przyjmie to z jajem:),

nie przejmuj się innymi, myślę że jak Twoja już wtedy żona usłyszy coś takiego, to jeśli schowa się pod stół, to tylko dlatego że zemdlała z wrażenia :P Ja osobiście bym się pobeczała gdyby mój Ukochany coś takiego dla mnie zrobił.. liczy się ten gest, a nie to czy umiesz śpiewać czy nie umiesz... ach... :)

Powiem Ci, ze jedyne czym bym sie martwila, to czy Ci zona nie padnie z wrazenia albo nie poplacze sie jak bobr.. ze wzruszenia oczywiscie :) Pomysl ekstra i mysle, ze jak sie zdecydujesz to zrobic to bedziecie to wspominac do konca zycia :) Super - az jej zazdroszcze ;]

tez bym chciala taka niespodzianke :)

jak dla mnie super pomysl :) zycze powodzenia w realizacji :)

Pomysł super. Ja robię coś podobnego mojemu przyszłemu :) Pozdrawiam i trzymam kciuki!!!!

Pomysł super - kobiety uwielbiaja takie akcje :))

Ja bym tez obstawiała, że Twoja luba popłacze sie ze wzruszenie (ale to przecie nic złego) ;))

Witam Wszystkich.
Mam taką sprawę prośbę. Chciałbym dla mojej przyszłem żony zrobić niespodziankę na weselu i cos dla niej zrobić , powiedzieć. Poprostu pisze bo chciałbym żeby może ktos podpowiedział jakis pomysł - może być wszystko tylko nie śpiewanie :) propozycje : krzysiek.123456789@wp.pl

Będe bardzo wdzięczny pozdrawiam

Inne tematy z forum

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...