Niestety nie polecam,
Niestety, opony tanie ale z powodu źle wykonanej usługi wymiany opon na zimę (bez zabezpieczenia i dokręcenie na maksa) przy próbie wymiany opon wiosną 3 wulkanizatorów odesłało mnie z kwitkiem mówiąc: "z takim g...nem to jedź sobie pan do tego co ci to przykręcał". Ponieważ miałem uszkodzoną oponę nie miałem takiej możliwości. |Czwartego mechanika ubłagałem aby mi nie wydawał auta w takim stanie (z kapciem i bez możliwości odkręcenia opony). Człowiek siedział nad tym 2 dni, spawał do śrub inne śruby, zakładał dźwignie, wwiercał się w oryginalne śruby. Suma sumarum - koszt odkrręcenia tych śrub to 500zł. Gdy zgłosiłem się do panów z Alberta to bardzo kulturalnie (dlatego ocena za usługe wysoka) powiedzieli mi abym się bujał i że Ci 4-rej poprzedni wulkanizatorzy to się nie znali na rzeczy... i że Albert to robi idealnie i odkręciłby te śruby paluszkami.
Zaproponowałem, że chcę kupić od nich uszkodzone opony i zaproponowałem, że powinni udzielić znaczącego rabatu za spartaczoną robotę to mnie wyśmiali i tyle było. Nie polecam tego garażu. Zaoszczędziłem na zakupie opon 40zł a straciłem na wymianie pół roku później 500zł. Szczerze nie polecam!!! Brak gwarancji usługi.
Zaproponowałem, że chcę kupić od nich uszkodzone opony i zaproponowałem, że powinni udzielić znaczącego rabatu za spartaczoną robotę to mnie wyśmiali i tyle było. Nie polecam tego garażu. Zaoszczędziłem na zakupie opon 40zł a straciłem na wymianie pół roku później 500zł. Szczerze nie polecam!!! Brak gwarancji usługi.