Niestety nie polecam.
Witam serdecznie wszystkie zainteresowane osoby. Niestety miałam do czynienia z w/w salonem na przełomie stycznia i lutego 2013r. Podczas swoich wizyt miałam robiony zabieg makijażu pernamentnego brwi oraz mikrodermabrazje twarzy, szyi i dekoltu. Mikrodermabrazje została przeprowadzona w sposób wielce nieprofesjonalny i pozostawiła mnie na szyi i dekolcie całe mnóstwo siniaczkow-czego efektem była konieczność zakładania golfow-przez ok. 7 dni- do czasu zagrożenia newralgicznych miejsc. Jeśli natomiast chodzi o brwi to wyszły paskudne...na korekcie byłam 2 razy a i tak w rezultacie jedna braw mam namalowany niżej, druga wyżej, jedna szersza, druga wyższa, jedna krótsza, druga dłuższa, itd... Poza tym okazalo sie, ze materialy do barwienia brwi sa bardzo slabej jakosci i wystapily u mnie reakcje alergiczne tj. swedzenie, pieczenie...Jednym słowem odradzami poddaje pod rozwagę aby jednak nie oszczędzać na takich inwazyjnych zabiegach i zainwestować w lepszy salon urody z fachowcami od makijażu i kosmetologii. Niestety cena wpływa na Rosja zabiegu jak i materiały do niego stosowane. Pamiętajmy o tym. Niskie ceny= niska jakość.