Niestety opinia negatywna

Pierwszy raz odwiedziłam ten salon w grudniu 2010 roku i przez pierwsze trzy wizyty było ok. Potem Pani Agnieszka rozpoczęła eksperymenty na swoich i moich włosach niestety. Stosowała kolory niezgodne z moim wyborem, do tego toner który powodował, że miałam szaro zielony blond. Natomiast w sierpniu byłam tam po raz ostatni, 1 dzień przed urlopem, na którym wypadały mi włosy spalone przez eksperymenty Pani Agnieszki. Na czubku głowy miałam żółtą skorupę i na pytanie czy to na pewno tak ma być Pani Agnieszka powiedziała, że no jasne - przecież to jest farba. Włosy farbuję od 20 lat i nigdy czegoś takiego nie miałam. Włosy do dziś wyglądają koszmarnie - po prostu Pani Agnieszka jest tylko fryzjerką i specjalnie nie analizuje swoich bądź co bądź mechanicznych czynności i na pewno źle dobrała utleniacz do farby i w ten sposób spaliła mi włosy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Niestety opinia negatywna

Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Pani Agnieszka od listopada 2011 roku nie pracuje u nas. Jednak my jako instytut czujemy się odpowiedzialni za naszych pracowników, również byłych. W związku z tym w ramach rekompensaty zapraszamy Panią na serię 3 zabiegów regenerujących włosy. w celu umówienia się na wizytę prosimy o kontakt telefoniczny. Pozdrawiamy
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Prosze pania prosze zastanowic sie nad sensem pani wypowiedzi skierowanej do fryzjerki eksperymenty? wydaje sie ,ze eksperyment jest robiony wtedy gdy klient/ka nie ma pojecia co sie dzieje w danej sytuacji a pani doskonale widziała co jest robione...skoro była pani nie zadowolona to po co pani wracała do fryzjera? 3 krotnie? GŁUPOTA LUDZKA NIE ZNA GRANIC.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Widocznie chciała dać fryzjerce szansę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie czytasz ze zrozumieniem, a szkoda. Napisane jest przecież wyraźnie "przez pierwsze trzy wizyty było ok. Potem Pani Agnieszka rozpoczęła eksperymenty". Poza tym klient nie musi znać się na rozjaśnieniu, farbowaniu włosów, od tego jest fryzjer.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2