Niestety przeliczyłam się.
Być może Pan Mirek jest faktycznie dobrym fryzjerem, niestety ja nie miałam okazji tego sprawdzić, ze względu na dłuuugie kolejki do niego. Skorzystałam więc z usług u Pani Ani. Muszę przyznać, że zawiodłam się. Liczyłam na dużo wyższy standard usług. Wybrałam się do salonu Laurent w celu dobrania odpowiedniej dla mnie fryzury (strzyżenie). Liczyłam na fachową obsługę, a przede wszystkimi poradę, w czym będzie mi do twarzy!! Niestety przeliczyłam się. Co chwilę zadawano mi pytania w stylu: jak Pani miała wcześniej grzywkę? bo tak to się nie będzie trzymać, może wycieniować?, na jaką długość obciąć?, może wyprostować?..... Czy nie wystarczyło, że na początku powiedziałam, że zdaję się całkowicie i z pełną odpowiedzialnością na pomysł Pani fryzjerki?
Druga sprawa - fryzjerzy, ustalcie między sobą jakie to są włosy długie, a jakie średnie! Przy rezerwacji fryzjer zapewniano mnie o cenie 50 zł, a następnego dnia dziwnym trafem, kiedy obsługuje mnie fryzjerka, to cena wzrasta...?
Zaznaczam, że oceniam usługi tylko jednej Pani fryzjerki, z usługi której skorzystałam.
Druga sprawa - fryzjerzy, ustalcie między sobą jakie to są włosy długie, a jakie średnie! Przy rezerwacji fryzjer zapewniano mnie o cenie 50 zł, a następnego dnia dziwnym trafem, kiedy obsługuje mnie fryzjerka, to cena wzrasta...?
Zaznaczam, że oceniam usługi tylko jednej Pani fryzjerki, z usługi której skorzystałam.