MAX

Fryzjerzy

Gdynia, Legionów 107R/1

profesjonalnie (1) Poważne i rzeczowe podejście do klienta, wyczucie i doświadczenie...Polecam Sylwia Polecam :) (1) Dziękuję za nową fryzurkę i naprawienie błędów innych fryzjerów. Wreszcie mam... M. Super! (1) Jestem od wielu lat stałym klientem. Jestem bardzo zadowolona i cieszę sie że... G.
Super Salon polecam wszystkim (1) Polecam wszystkim ten salon trafiłam tam ,bo poleciła mi go koleżanka z pracy... Marzena B. Ombre jak z gazety. (1) Trafiłam do salonu, z polecenia od mojej koleżanki. Chciałam zrobić ombre,... E. zawiedziona (1) Byłam na strzyżeniu,atmosfera w salonie i owszem miła i sympatyczna, lecz... Jola Jestem zawiedziona (1) Szczerze przyznam, że do salonu poszłam po przeczytaniu opinii na... klientka Polecam ! (1) Długo szukałam "swojego" fryzjera, aż w końcu koleżanka poleciła mi pracownię... Paula Najlepszy fryzjer na świecie ! (1) Pierwszy raz w życiu ktoś dokonał cudu na mojej głowie. Przez 42 lata nikt... Monika Najlepszy!!!! (1) Najlepszy salon fryzjerski w jakim bylam. Profesjonalne podejście do... Klaudia Super ! (1) Jestem stałą klientką Pracowni Fryzjerskiej od ponad roku. Trafiłam z... Do słabo (1) Zachęcona opiniami wybrałam się do salonu jakiś czas temu. Fryzjer bardzo się... Mi Gorąco polecam!!! (1) Długo szukałam idealnego fryzjera i znalazłam. Pan Mirek jest rewelacyjny,... sylwia FANTASTYCZNIE! (1) Jestem zachwycona kreatywnością i podejściem do klienta. Poświęcono mi ponad... Kasia POLECAM (1) Jestem niesamowicie zadowolona z wizyty w tym salonie. Pan Sebastian uratował... Dziewczyna z Redłowa Polecam:) (1) Pan Mirek to fryzjer, którego serdecznie polecam, po jego cięciu włosy zawsze... Asia Polecam strzyżenia (1) Polecam strzyżenie u Pana Mirka. Uratował moje włosy po nieudanym cięciu w... Grzegorz GORĄCO POLECAM!!! (1) Wreszcie znalazłam swojego fryzjera!Pana Sebastiana:) Genialny kolor, cięcie... Wioletta NAJLEPSI W TRÓJMIEŚCIE i NA DOLNYM ŚLĄSKU !!! (2) Polecam!!! Chłopacy są rewelacyjni, kreatywni i pomysłowi oraz odpowiednio... Aneta Super Fryzjerzy...!! (1) Będąc na urlopie zajrzałam do Pracowni Fryzjerskiej Max farbowałam włosy,... Sylwia Zarzycka