MAX

Fryzjerzy

Gdynia, Legionów 107R/1

PAN MIREK JEST NAJLEPSZY (1) SUPER SALON NAPRAWDĘ PRZEMIŁA OBSŁUGA PANOWIE SĄ NAPRAWDĘ SPOKO MOŻNA POGADAC... ILONA SUPER (1) Serdecznie polecam salon fryzjerski Max.Dzisiaj skorzystałam z usług pana... Magda :) (1) konferencje, sympozja ....i chwila odstresowania :) ....polecam - trochę... Mariusz
SUPER (1) super chłopaki, śmigają nożyczkami jak jakieś wariaty, z pasją i... Daru Luke - opinia (1) Świetny salon i profesjonalni Pracownicy. Ogromny szacunek! Luke WSPANIAŁY PROFESJONALNY SALON (1) Polecam ten salon wszystkim. ładny kolor, świetna fryzura. Super klimat i... Weronika Zdecydowanie polecam. (1) Niezawodna obsługa, na początku został mi zaproponowany kolor, który idealnie... ZadowolonaZyga Super Salon (1) Polecam wszystkim ten Salon. Piękna fryzura ślubna, pełen profesjonalizm.... Anna Super Salon (1) Polecamy ten salon, zawsze mila obsługa , profesjonalizm , oraz uśmiech :-) sąsiedzi z góry Najlepszy Salon na Ziemi ! (1) Miałam okazję odwiedzić i wypróbować wiele salonów fryzjerskich w różnych... Joanna Superancko (1) świetne cięcie, super farba,i fantastyczne spędzenie wolnego czasu - magazyny... kasia Zadowolony Klient - opinia (1) Najlepsi :-)!! Zadowolony Klient Od 14 lat Pan Mirek zajmuje się moimi włosami (1) Możecie wierzyć albo nie ale pierwsze pasemka na moich długich włosach pan... Marzena SUPER SUPER !! POLECAM !! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług p.Sebastiana. Bardzo dobre farby oraz super... Magdalena Pełna profeska (1) Pan Mirek to prawdziwy magik! Po tym jak z rudego koloru chciałam wrócić do... Paulina Polecam (1) Profesjonalny dobór koloru, ciekawe cięcie i bardzo miła atmosfera. anna jest czadowo (1) Bywam tu od ponad roku, średnio raz na 6 tygodni. I szczerze wyznam, że... monika POLECAM (1) Pan Mirek to Super Fryzjer! Poratował mnie i siostrę,gdy po fatalnym ścięciu... Danusia i Tereska ODRADZAM BLOND PASEMKA!ZROBIONE PO NAJNIżSZEJ LINII OPORU (5) byłam z dość sporym odrostem zrobić białe pasemka, po powrocie do domu... viki 333 WIELKIE DZIĘKI !!! (1) Nareszcie jestem w 100% zadowolona ze swojej "NOWEJ" fryzury oraz koloru... Barobar