MAX

Fryzjerzy

Gdynia, Legionów 107R/1

Szukasz wspaniałego fryzjera- właśnie go znalazłeś (1) Do salonu Laurent, a dokładnie do MIRKA chodzę z mężem od początku jego pracy... Basia i Piotr Agata Jasinska - opinia (1) byłam w salonie po raz pierwszy i zdecydowanie po raz ostatni, oprócz... Agata Jasinska polecamy (1) Po przeczytaniu opini na Pana Mirka poszłyśmy i sprawdziłyśmy a wieć z 100%... Marzena Ania
Polecam Panią Ewę (1) Pani Ewa- artysta fryzur i wizażu. Osoba z pasją, talentam. Jestem jej stałą... Basia ewa - opinia (1) Odwiedziłam Laurent po raz pierwszy i zdecydowanieo nie ostatni. Wychodząc z... ewa Polecam!!! (1) Tak jak obiecałam, tak też czynię - pisząc tę opinię;) Po przeczytaniu... Ewelina Niestety przeliczyłam się. (1) Być może Pan Mirek jest faktycznie dobrym fryzjerem, niestety ja nie miałam... klientka Czarodziej w doborze koloru włosów (1) Zachęcam do wizyty u Pana Mirka, niezwykle utalentowany fryzjer. Przez... Lidka Świetny (1) Położony w dobrym miejscu, nie miałam trudności z zaparkowaniem samochodu.... Agnieszka Nie polecam (1) Tak fatalnie wykonanej usługi dopełniania akrylem jeszcze nie spotkała.... niezadowolona REWELACJA!!! (1) Jestem klientką tego salonu na ul.Legionów i jestem wprost... Ania