Niestety...........
ale się rozczarowałam, niestety ale te 1200 to chyba za mało aby opisać moje odczucia po dzisiejszej wizycie w tej restauracji. Sama poleciłam ją znajomym, że byłam, spodobało mi się i wogóle. Tymczasem wchodzimy niedziela, godz po 13tej, jakaś Pani podchodzi kładzie bez słowa menu i odchodzi, za jakiś czas przychodzi zbiera zamówienie i znika, za jakiś czas przynosi coś do picia potem jedzenie. Zero dziękuję, proszę, smacznego hmm. W między czasie afera na sali, bo jacyś obcojęzyczni klienci zaczęli palić papierosy, ale żadna z naburmuszonych kelnerek nie raczy zwrócić im uwagi, idą po szefa (bo to chyba był ktoś taki) ten wpada i krzyczy do nich po angielsku, dramat, na miejscu tych ludzi wyszłabym poprostu, wystarczyło przecież delikatnie zwrócić uwagę...czy to takie trudne być miłym??? Na koniec też nic specjalnego. Pani jakby się spieszyło bo zabierała sprzed nosa talerze, podała rachunek jeden na dwa stoły (bo tak pewnie było prościej:/), nie jestem niewiadomo kim, poprostu poszliśmy na obiad podczas okienka na uczelni, ale byliśmy grzeczni, zapłaciliśmy, więc liczyliśmy na lepszą obsługę. A ceny i menu nijak mają się do tych, które są podane na stronie, przykro mi, wstyd!!!