Niestety, zmarnowane pieniądze

Wybierając tą szkołę sugerowałem się również opiniami, które znaleźć można na tym portalu. Wiekszosc z nich jest pozytywna, to się chwali. Tym bardziej żałuje ze ja niestety wydac muszę złą opinię o tym ośrodku. Mój instruktor z ktorym przejezdzilem wiekszosc godzin został zwolniony a nikt nawet nie raczyl mnie o tym poinformowac. Na placu spedzilem w sumie ok. 2 z 30 godzin, choc nie zawsze manewry wychodzily mi idealnie. Intruktor, który sam mial byc wzorem zachowania na drodze kazał stawać mi w miejscach niedozwolonych (koperty dla niepelnosprawnych), aby wyskoczyc na "chwilke" i zalatwic swoje interesy. Przy całym zawiedzeniu przyznac jednak musze, iż bardzo dobre wrazenie wywarl na mnie instruktor Darek ( i tylko on). Jest z cala pewnoscia osobą kompetentą. Szkoda tylko ze trafilem na niego tak pozno. Nie chce już wpominac o kulturze osobistej jednej z Pań z biura, która zwracała się do mnie "Sluchaj pan". Po 2 miesaiach kursu okazalo się ze zostalem przygtowany w stopniu miernym. Aktualnie jezdze z instruktorem z innej szkoly jazdy.Już po pół godziny na placu nauczyłem się wszytskiego, czego instruktorzy z tego osrodka nie mogli nauczyc mnie przez tyle godzin.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Przykro nam, że jest Pan niezadowolony, ale osoby które Pańskim zdaniem źle pracowały ( instruktor i pracownica biura) zostały - jak Pan sam słusznie zauważył - zwolnione, ponieważ w naszej firmie nie ma miejsca dla osób niekompetentnych. Możemy tylko ubolewać, że nie przyszedł Pan ze skargą na w/w osoby wcześniej, a na pewno byśmy coś na to zaradzili.
Z poważaniem D. Śmiarowski
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0