Nieststy nie polecam.
Drzwi firmy \"Ronkowski\" nie są absolutnie warte żądanych pieniędzy. Każde jedne zamykają się (lub też nie!) z inną charakterystyką. Aby można je było domykać, trzeba wciąż dokonywać regulacji (w dwojgu drzwi nawet to nie pomaga...). Zamki magnetyczne nie spełniają swojej funkcji. W założeniu, drzwi powinny się zamykać przy użyciu minimalnej siły. Moje trzeba solidnie dopychać lub dociągać. Na jedenaścioro drzwi jestem zadowolony w pełni tylko 4 razy... Za takie pieniądze to zdecydowanie za mało. Za 1/3 ceny zrobicie wspaniałe drzwi u każdego dobrego stolarza. Krew mnie zalewa, gdy u znajomych widzę lepszą jakość za dużo mniejsze pieniądze. Szukaj w \"Orle\" innych drzwi lub zmień sklep. Poza tym montażyści uszkodzili mi nieco nowiutką podłogę i płakali za każdym razem, gdy musieli docinać framugi, choć dysponowali odpowiednim sprzętem.
Oddzielną sprawą jest brak terminowości. Moja usługa na drzwi zakończyła się ze studniowym (!) opóźnieniem. Czy to dużo? Sami Państwo sobie na to pytanie odpowiedzcie.
Potwierdzam przemiłą obsługę. Można liczyć na doradztwo, jednak mi doradzono drogie drzwi wątpliwej jakości, choć są naprawdę piękne. Ale będę je wkrótce wymieniał, bo tracę nerwy.
Oddzielną sprawą jest brak terminowości. Moja usługa na drzwi zakończyła się ze studniowym (!) opóźnieniem. Czy to dużo? Sami Państwo sobie na to pytanie odpowiedzcie.
Potwierdzam przemiłą obsługę. Można liczyć na doradztwo, jednak mi doradzono drogie drzwi wątpliwej jakości, choć są naprawdę piękne. Ale będę je wkrótce wymieniał, bo tracę nerwy.