Nieuczciwy pseudo fachowiec Maciej Ch.

Ostrzegam wszystkich którzy szukają ekipy remontowej przed tym Panem.
Podpisałam z nim umowę w której jest też mowa o 2 letniej gwarancji na usługi i co z tego skoro teraz nie odpowiada na smsy nie odbiera telefonu.
Jak w takiej sytuacji postapować dalej? Macie jakieś pomysły, jak Go ścignąć, żeby naprawił to, co spaprał.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nieuczciwy pseudo fachowiec Maciej Ch.

wezwanie do wykonania gwarancji z informacją, że jeżeli nie skontaktuje się w cągy np 7 dnii i nie ustali wiążącego terminu, dokonasz naprawy na jego koszt.

a potem to sąd i nakaz zapłaty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki. Sąd raczej odpuszcze, ale myślałam żeby tak jak piszesz dokonać naprawy na jego koszt a później zgłosić go do Krajowego Rejestru Dłużników.

A można wiedziec coś więcej o tym fachowcu? Nie chciałbym trafić na niego.Jakieś namiary, nr telefonu, nazwa firmy,cokolwiek? Bedzie ostrzeżeniem dla innych.

Ja też ostrzegam przed nieuczciwym pseudo fachowcem Krzysztofem C. Właściwie sytuacja bardzo podobna jak w opisie PaniLanger

Inne tematy z forum

ELEWaCJA DOMU - macie kogoś poleconego? (11 odpowiedzi)

Dziewczyny szukam sprawdzonej firmy do elewacji domu, uczciwej i za rozsądne pieniążki. Może...

tani notariusz (42 odpowiedzi)

Wkrótce będę załatwiać notariusza i związane z tym formalności przy zakupie domu. Może mi ktoś...

Altanki, domki na narzędzia, ogrodowe - skąd zamówić? (16 odpowiedzi)

Witajcie drodzy sąsiedzi ;-) Mam gorącą prośbę. Czy ktoś z Was mógłby polecić mi firmę lub...