"Wizyta u nas stanie się dla Ciebie niezapomnianą kulinarną przygodą."
Niestety in minus!!! Menu i "swojski" wystrój zachęcił mnie do wizyty w Waszej restauracji, o której dowiedziałem się z internetu. Niestety świat realny okazał się okrutny. Obsługa pozostawia wiele do życzenia:
kazdą potrawę podawała inna kelnerka, jeszcze inna przymowała zamówienie, co skutkowało tym, że za każdym razem padało pytanie kto, co zamawiał. Najlepsza była pani przyjmująca zamówienie, która zadała pytanie: " Co podać pierwsze? Zupę, czy drugie danie?" Zachowanie pań kelnerek co kilka minut grupujących się przy kontuarze i wybuchających śmiechem pozostawiam bez komentarza. Jakość potraw też powinienem przemilczeć, ale nie mogę.
Na pierwsze: Rosół typu light z posklejanym makaronem i jednym plasterkiem marchewki grubości 1/2 mm. zupełnie bez smaku.
Na drugie: Zimna niedoprawiona polędwiczka wieprzowa podana z zimnymi, ziemniakami pieczonymi chyba tydzień temu, surówką i sosem jogurtowo-czosnkowym, dzięki któremu dało się to w ogóle zjeść. Pozostałe osoby przy stole również otrzymały zimne,m niedoprawione potrawy. Generalnie bardzo niesmacznie!!! Nie polecam, wręcz odradzam!!!