Niezdecydowanym polecam naukę pod czujnym okiem Pana Jacka Suszyńskiego.
Trafiłem do OSK Carusek ponieważ chciałem uczyć się z konkretnym instruktorem - Panem Jackiem Suszyńskim. U podstawy każdej firmy stoją FACHOWCY, tacy jakim z pewnością jest Pan Jacek. Możliwość nauki jazdy u takiej osoby jest gwarancją sukcesu. Podczas egzaminu praktycznego nic mnie nie zaskoczyło - byłem bardzo dobrze przygotowany. Jednak o wiele bardziej ważne jest to, że to Pan Jacek ukształtował mnie w odpowiedni sposób do samodzielnego poruszania się po drodze. Szczególnie imponowało mi zaangażowanie Pana Jacka, który każdą osobę traktuje wyjątkowo i poświęca dużo uwagi na doskonalenie wszelkich mankamentów. Wiedza teoretyczna i praktyczna, która została mi przekazana przydają się obecnie za każdym razem kiedy wsiadam do samochodu. Manewry, które na początku wydawały się trudne po szlifie Pana Jacka stawały się proste. Spokój, luz, dobry humor i możliwość sympatycznej rozmowy to dodatkowe atrybuty, które sprawiają, że każda godzina jazdy to przyjemność. Dziękuję za przygotowanie mnie do bycia kierowcą a osobom chcącym nauczyć się jeździć samochodem polecam naukę u Pana Jacka Suszyńskiego.