Monika - opinia (1) Smacznie, pyszne kopytka, duże porcje, ceny normalne. Miła obsługa. Monika Krystian - opinia (1) Dramat. Jedzenie opóźnione, devolay słabej jakości, ziemniaki suche. Bez... Krystian Boguś - opinia (1) jedno z najlepszych miejsc do zjedzenie w Gdyni. Świeżo i smacznie. Polecam Boguś
były konsument - opinia (1) Oj, chyba zmienił się kucharz bo zamówione ostatnio dania nie dość że... były konsument Matte - opinia (1) tastes awesome, very nice owner - speak Swedish :) Matte Łukasz - opinia (1) Czas oczekiwania 55 min, główne dania poprawne ale bez szału i jakiegoś... Łukasz Bob - opinia (1) Na prawdę bardzo dobre jedzenie, przede wszystkim świeże. Polecam Bob Malgosia - opinia (2) Zupa kukurydza na starej kurze zapach starego mięsa ogólnie jakoś brudno... Malgosia John - opinia (1) Trzymam kciuki oby jak najdłużej taka jakość potraw. Niestety Knedelek,... John Najlepsza w Gdyni, niepowtarzalna, przesmaczna. (2) Zamawiam często i zawsze jestem zadowolona. Jedzenie wysokiej jakości o... Magdalena Marta - opinia (2) Przepyszne jedzenie, bardzo miła atmosfera. Polecam Marta ASIA - opinia (2) Wspaniała obsluga, pyszne jedzenie w dobrej cenie. Polecam ASIA HaniaG - opinia (2) Rewelacyjne jedzenie. Smaczne domowe potrawy. A moje chłopaki uwielbiają... HaniaG kiepskie pierogi (1) Kupiłam tam pierogi. Ciasto grube, rozmokłe, czuć surową mąką. 6 pierogów w... Nika Jestem, umiarkowanie częsty "bywalcem" (1) Zwykłem "komponować" pizzę wegetariańską = interaktywnie komentowany... Andrzej F. Tylko na telefon (1) Na telefon wszystko ok jedzenie dobre ,panowie przyjmujący zlecenie i... Gdynianie nie polecam (2) zamówienie było po godzinie, trzy zupy.. chłodnik to sama woda a pomidorowa... xxx nie polecę nikomu. (1) Dzisiaj pierwszy i ostatni raz z tamtąd zamawiałam jedzenie, zamawiane bylo... Urszula Nie polecam (1) Zamawialiśmy często jedzenie z knedelka w pracy jednak nie polecam gdyż:... Lalalala Wszystko OK (1) Dobre jedzonko, świeże, pyszne, w przystępnej cenie. Smaczna pizza, możliwość... Ladyjot