Nigdy więcej!
Znajomość zaczęła się od"grupona" na diagnostykę, potem mała wymiana i ekspresowa naprawa zaraz przed świętami. Ogólnie miałem o nich świetne zdanie. Dobre złego początki. Potem było tylko gorzej. Wymiana wahaczy - chcieli 200zł, pomyślałem ok. Skoro inny mechanik chciał 150. Ostatecznie zapłaciłem 300zł bo niby trzeba było odkręcić coś czego sam nie odkręcałem przy poprzedniej wymianie. W dodatku nie dokręcili jednej z nakrętek, co wyszło na diagnostyce, a w sumie mogło kosztować mnie życie. Co więcej jeden z nowych wahaczy został uszkodzony przy montażu, ale oczywiście się wyprali. Za to całe partactwo zaoferowali mi rabat na następna naprawę. Miałem już opory ale byłem trochę przyparty do muru i skorzystałem z ich usług jeszcze raz. No i rabatu udzielili... 100zł, a i tak chcieli 50. Śmieszne. Samochód po przejechaniu ok 300km został unieruchomiony w trasie przez problem, który niby właśnie naprawili. Diagnosta w Świeciu po 20s patrzenia na komputer znalazł przyczynę problemów, gdy Eurowarszatat "naprawił" mi tylko objawy.