Nigdy więcej!

Znajomość zaczęła się od"grupona" na diagnostykę, potem mała wymiana i ekspresowa naprawa zaraz przed świętami. Ogólnie miałem o nich świetne zdanie. Dobre złego początki. Potem było tylko gorzej. Wymiana wahaczy - chcieli 200zł, pomyślałem ok. Skoro inny mechanik chciał 150. Ostatecznie zapłaciłem 300zł bo niby trzeba było odkręcić coś czego sam nie odkręcałem przy poprzedniej wymianie. W dodatku nie dokręcili jednej z nakrętek, co wyszło na diagnostyce, a w sumie mogło kosztować mnie życie. Co więcej jeden z nowych wahaczy został uszkodzony przy montażu, ale oczywiście się wyprali. Za to całe partactwo zaoferowali mi rabat na następna naprawę. Miałem już opory ale byłem trochę przyparty do muru i skorzystałem z ich usług jeszcze raz. No i rabatu udzielili... 100zł, a i tak chcieli 50. Śmieszne. Samochód po przejechaniu ok 300km został unieruchomiony w trasie przez problem, który niby właśnie naprawili. Diagnosta w Świeciu po 20s patrzenia na komputer znalazł przyczynę problemów, gdy Eurowarszatat "naprawił" mi tylko objawy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nigdy więcej!

Witam "Szanowną konkurencje"
Troszkę to nie spójne ale rozumiem , w krótkim tekście trzeba zawrzeć iż jesteśmy drodzy, nie znamy się na robocie i jeszcze możemy być odpowiedzialni za czyjąś śmierć (no to już chyba przesada bo nikt przy zdrowych zmysłach nie powierzył by auta drugi raz takiemu mechanikowi). Rozumiemy iż żeby było elegancko padło na Świecie ale następnym razem smiało można podać swój adres
Pozdrawiamy Eurowarsztat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nigdy więcej!

pan wlasciciel niech nie kozaczy tak, bo kilka lat temu jak robili mi w golfie zawieszenie to nie skrecili srob od wachacza i sworzeń założyli z plistikowa oslona zabezpieczajaca PARTACZE NIE POLECAM !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0