Nikomu nie polecam usług fryzjerskich
Z usług p. Agnieszki miałam nie przyjemność skorzystać w maju. Zakupiłam kupon w ramach zakupów grupowych. Jakie było moje rozczarowanie gdy pojawiłam się w salonie, a tam po zachowaniu Pani fryzjerki miałam wrażenie, że jestem intruzem. Odzywała się do mnie w arogancki sposób i z wyższością. Co do miejsca z ręką na sercu nie byłam nigdy w tak zaniedbanym salonie. Na szklanych półkach przy stanowisku na którym siedziałam była spora warstwa kurzu, na podłodze znaczna ilość włosów i to w kątach- co oznacza, że nie były to resztki z poprzedniego dnia, a z dłuższego okresu. W pakiecie koloryzacji, mycia, strzyżenia i ampułki otrzymałam: niewłaściwy kolor odrostów (zwalając winę na mój pigment włosów), mycie ok, ampułki nie było żadnej, a strzyżenie- pierwszy raz ktoś obcinał mi włosy nie pytając nawet gdzie mam przedziałek !). O dziwo dodam, że byłam wczoraj u innego fryzjera z Gdańska i kolor(z ciemnego blondu na popielaty), o którym Pani Agnieszka zapewniała, ze mi wyjdzie wyszedł pięknie !
Podsumowując: gdybym została zmuszona to wolałabym sama farbować sobie włosy, niż za DARMO skorzystać z usług.
Nie liczy się tylko doświadczenie, ale także postawa i empatia w tym zawodzie !
Podsumowując: gdybym została zmuszona to wolałabym sama farbować sobie włosy, niż za DARMO skorzystać z usług.
Nie liczy się tylko doświadczenie, ale także postawa i empatia w tym zawodzie !