Renowacja felg OZ (1) Bardzo sprawnie, rzetelnie i przystępnie cenowo przeprowadzona usługa... Jakub Głowacki profesjonalizm i miła obsługa (1) Dobra firma, niskie ceny i mili pracownicy. Dziś kupowałam opony i okazało... Anna Polecam! (1) Konkretna firma, niskie ceny, mili i solidni pracownicy! Szukałem kompletu... Mario
jak zawsze super (1) Wymieniałem opony kilkakrotnie i nigdy nie miałem problemów obsługa... janda1980 Super zregenerowane felgi (1) Oddałem felgi do mojego VW do regeneracji były krzywe i podrapane jak... Darus Polecam-kupno felg (1) Zastanawiałam się nad kupnem felg do mojego auta. Przyjechałam do firmy... Katarzyna Przystępne ceny opon (1) Dobra, szybka i fachowa obsługa. Dobre ceny opon. Polecam!! Jarosław super zakład (1) byłam w trzech warsztatach i nic a tu na miejscu była poprawnie sprawdzona i... mariola Popelina (1) Może i mają dobry warsztat jeśli chodzi o części i wymiane. Ale odnośnie... Maras Super obsługa (1) Wymieniałem oponki w warsztacie wszystko ok polecam Artur Radze wiedziec dokładnie z czym sie jedzie (1) i nie dać sobie wcisnąć usług których nie chcemy typu wyważanie Stef717 Łukasz - opinia (1) Skorzystałem z wymiany opon z grouponem. Miła obsługa, wszystko w porządku.... Łukasz