No To Cyk

Bary przekąskowe

Gdańsk, Chlebnicka 2

Rewelacja!! (1) Super knajpka. Siostrzana wersja warszawskiej "Mety". Miła obsługa, fajny... Dzasta Bardzo fajne miejsce (1) W tym lokalu bylam pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona, fajna muzyka,... Beatris całkiem fajnie (1) Nareszcie alternatywa do po-imprezowego kebaba!! Przepyszne dania, tatar i... Zuzka
Bardzo pozytywne wrażenia (1) Widać że konkurencja tego lokalu nie śpi dając takie opinie:) Bardzo miło... Ania Nostalgia i niezła zabawa :-) (1) Nikt nie napisał o muzyce, a jest właśnie z tamtej epoki. Stare kawałki... Ania Polecam młodym. (1) Fajny klimat, dobre ceny a sałatka jarzynowa pierwsza klasa! Na minus... Sarna Rewelacja ! (1) Świetny klimat i naprawdę godna pochwały obsługa. Polecam wszystkim ! autor NIE UDANA PODRÓBKA BIAŁEGO WINA W SOPOCIE (2) Tak jak w nagłówku. Menu całkowicie ZERŻNIĘTE z Białego Wina w Sopocie.... Gośc Mistrzostwo (1) Dużo serca i pracy włożonej w tę knajpę. Młodych przyciąga cena, natomiast... Gal Anonim Spodziewalem się więcej... (2) Jest poprawnie. Obsługa miła, wystrój taki sobie- zero oryginalności, potrawy... Jack Daniels Super (1) Super Knajpa , super wystrój , co tu dużo gadać po prostu "No to cyk" ! Klient Cudownie! Fenomenalnie! Fantastycznie! (1) W końcu mamy w Gdańsku miejsce, godne uwagi i polecenia. Tak mogę zacząć... Klientka Nareszcie!!!! (1) Knajpa ma u mnie wielkiego plusa. Takiego miejsca mi brakowało na tej nudnej... Lukadopulos Super miejsce (1) Polecam serdecznie wszystkim. Czuć fajny klimat prlu. Ceny są rewelacyjne -... qgp Pełen profesjonalizm (1) Wstąpiłem kilka ze znajomymi po prostu żeby sobie pogadać i przy okazji napić... gal anonim Takich miejsc brakowało w centrum Gdańska (1) Przyjemne miejsce, ciekawy klimat, ceny zawrotne! Polecam wszystkim :) Karola ??? - opinia (1) Idea lokalu wydaje się ciekawa. Niestety, kilkukrotnie przechodziłem się... ??? No to cyk! (1) Wstąpiłam z koleżanką przypadkiem, bo nowe miejsce, bo nie byłyśmy i... Od... Klientka :) Przyjemny lokal (1) Przyjemny lokal z ciekawym wystrojem i klimatem PRL. Obsługa miła ceny OK, co... Luźny