No i wybraliśmy

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
No i zapadła decyzja ślubujemy w październiku 2006 chcieliśmy we wrześniu niestety z terminami było dość kiepsko i już rok wcześniej większość lokali i orkiestr było zaklepane więc przełożyliśmy o 3 tygodnie później ale to nic :-) wesele mamy w Orchideii w Chwaszczynie a ten wieczór umili nam Pstrąg Orkiestra mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze narazie najważniejsze załatwione więc pora na odoczynek chwilowy po tylu poszukiwaniach ślub a zwłaszcza jego przygotowanie to nie taka prosta sprawa...pozdrowienia dla wszystkich ślubujących
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: No i wybraliśmy

Gratulation! Przygotowania troche meczace ale przyjemne... ;o)
Teraz przed toba poszukiwanie wymarzonej sukienusi...
no ale to za jakiś czas...
pap

Poproszę o stronkę Orchideii, albo tel. i adres do tej restauracji, bo jeszcze nic o niej nie słyszałam.
Z góry serdecznie dziękuję,
xcrazy

Gratuluję!!! No i życzę miłego i szybkiego załatwiania wszystkich formalności, bo z tym niestety najwięcej roboty :))) Pozdrawiam!

Mam namiary do Orchideii w domciu obecnie jestem w pracy wiec wysle pozniej a kiedy planujecie ślub?

Dzisus Pstrag to ta kapela rodem z remizy wojskowej:) hahah, maja ze tak powiem bardzo marszowny repertual.

Nie wiem co rozumiesz przez marszowny repertuar nam się podoba i to jest wyłacznie nasza decyzja i myśle, że wybraliśmy dobrze ostatnio byliśmy na weselu i wszyscy byli zachwyceni i nikt nie schodził z parkietu a oto tu głównie chodzi :-)