Noc poslubna

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
dziewczyny poradzcie gdzie sie udac po weselu-na nos poslubna:) tzn jakis hotel albo pensjonat w miare nie drogi ale ladny-najlepiej Sopot albo Gdansk.

I napiszcie jak to bylo u was z ta noca-oczywiscie bez szczegolow tylko czy wynajmowaliscie jakis pokoj od razu po weselu czy po poprawinach? bo w sumie tak sobie mysle ze pewnie bedziemy bardzo zmeczeni po tych wszystkich slubnych przezyciach i czy nie lepiej bybylo by ta noc spedzic dopiero z niedzieli na poniedzialek??Chociaz wydaje mi sie ze noc poslubna to nawet jak od 3-4 rano to powinna byc po weselu.

A i czy wicie moze jak jest z doba hotelowa-czy o 12-tej bedziemy musieli oposcic pokoj?

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Noc poslubna

Moze Villa Sedan w Sopocie? Stylowe wnetrza, maja tam tez bardzo ladne i romantyczne apartamenty. Najfajnieszy jest pokoj w wiezy. Ze sniadaniem ok. 400zl. Dosc drogo, ale ogladalam inne hotele (np Grand Hotel) i bylo i strasznie i drogo (pokazano nam na przyklad najwieszy apartament z pieknym widokiem, historyczny, goscilo tam wiele znanych ludzi, ale na odchodne pan rzucil ze spal tam tez Hitler... od razu na sie odechcialo!). Co do doby hotelowe, zaczyna sie o 14:00, konczy o 12:00, ale pewnie jak nie beda mieli od razu gosci tego samego dnia, zrobia wyjatek i bedzie mozna zostac godzinke dluzej :)

Bardzo ładne pokoje, z widokiem na morze są w Livalu ( 5 m. od plaży - romzntyczny spacer), ale jeszcze nie spędzałam tam "swojej" noccy... Za to byłam, oglądałam i mogę polecić.

http://www.sedan.pl - sprawdz pokoje :))

z hotelem spokojnie mozna sie dogadac - nas wpuszczali kolo 6 rano a wychodzilismy po 13 - bez zadych problemow a raczej z przyjaznym "zrozumieniem" :)

Nidia-no fajniutka ta Villa tylko troche droga-tzn jak dla mnie.Mialam nadzieje ze znajdziemy cos tak do 200zl no gora do 250zl

wiecie co przejzalam chyba wszystkie oferty hoteli,pensjonatow itp. i nawet sobie nie zdawalam sprawy z tego ze wynajecie pokoju w trojmiescie jest takie drogie!

W zwyklym pensjonacie pokoj kosztuje ok 200zl!!! A ja myslalam ze za 200 to juz cos fajnego sie znajdzie:(

Za to przejzalam oferte DWoru Oliwskiego i naprawde jestem pod wrazeniem tego miejsca-przepiekne wnetrza, spa, sauna i basen!Chcialabym tam spedzic ta noc-niestety cena troche za duza jak na moja kieszen-no ale pomysle jeszcze o tym-moze sie uda na czyms innym zaoszczedzic:) Przy okazji niezla sesja foto by tam wyszla!

Jak ktoras z was ma taki problem jak ja to radze zobaczyc to miejsce

pozdrawiam

Mieliśmy wesele w hotelu Maryla w Sopocie i tam też gtratisem do wszystkiego był pokój. Może bez większych luksusów, ale duża łazienka i ogromne łoże było. Co do kosztów, to niestety nie umiem powiedzieć.