Nie polecam (2) Kiedyś w tym gabinecie panowała miła atmosfera,dyskrecja i kultura jakich... Asia POLECAM !!! (3) Nie zgadam się z opiniami poprzednich Pań, ponieważ wykonywałam zabiegi z... Kamila ODRASTAJĄ (2) NIE POLECAM ! Miałam serię 10 zabiegów na pachy, dojeżdzałam do salonu około... onalok
Nie polecam FOTODEPILACJI (1) W ubiegłym roku przeszłam serię zabiegów fotodepilacji całościowego bikini i... Dagg Ściema! (1) Fotodepilacja miała przynieść genialne efekty i przede wszystkim miała być... rozczarowana klientka Gorąco polecam!!! (1) Hej ;) Obecnie jestem po trzecim zabiegu redukcji trądziku. Jestem bardzo... Marta Zadowolona klientka (1) Jestem po 3 zabiegach fotodepilacji nóg, włosy już prawie nie odrastają.... Kinga Polecam (4) Witam! Jestem po dwóch zabiegach tzn robiłam razem bikini i nogi. Po... Malutka zdecydowanie polecam (1) Jestem stałą klientką salonu no+vello w Gdańsku Wrzeszcz. Z czystym sumieniem... Dominika Jestem bardzo zadowolona (1) Na razie jestem po dwóch zabiegach na pachy i efekt jest naprawdę... Marysia polecam, tanio i solidnie (1) polecam wszystkim salon nomasvello, depilacja działa, jestem już po 2... agunitek Bardzo polecam (1) Bardzo polecam,metoda świetna,bezbolesna, i naprawde skuteczna. Po 1 zabiegu... Paulina E - opinia (1) Wyjątkowo miła obsługa i przystępne ceny. Polecam :) E to działa (1) Korzystam z usług od początku roku. Zaczęłam depilować już drugą partię ciała... kasiek