Zamówiłem nr.2. COMBO - makaron sojowy plus mięso z kurczaka wraz z paletą warzyw w sosie sezamowym. (1) Otrzymałem: makaron posiekany (jakby jakieś resztki z paczki ugotowali)... Sobieski Nie polecam, bez smaku (1) Witam, zamówiliśmy danie nr 16, mi i koleżance nie smakowało, kilo ryżu w... wojtjt :| (1) zamówione dwie porcje przez telefon. dostawa w niecałą godzinę,jedzenie... PD
ok (1) dla mnie super g (1) ... Jedzenie paskudne, smak bliżej nieokreślony - zdecydowanie ODRADZAM, a... mookie super!!!!!!!!!!!!! (1) SMACZNE SMACZNE SMACZNE I MIŁA OBSŁUGA!!!!!!!!!najlepsze sajgonki i pozycja... ED Zdecydowanie polecam :) (1) Faktem jest to,że czeka trzeba około godziny, ale wolę poczekać godzinę na... Daga Polecam! (1) Bardzo miło zaskoczyła mnie ta restauracja! Jeśli lubisz chińskie kubki - to... Żaba warto (1) Najbardziej oryginalne jedzenie, jakie do tej pory jadłam. Nie jest to typowa... ewa Justyna_K - opinia (1) Zamówiliśmy dwa dania- jedno chińskie, drugie śródziemnomorskie. Osoba, która... Justyna_K NIE! (1) Znajoma mi poleciła. Zawiodłam się z mężem totalnie. Zamówiliśmy chicken... roma 666 - opinia (1) W miarę dobre jedzonko, tylko za mało sosu do makaronu dają! SOSU SOSU SOSU!!!! 666 Nareszcie w Gdańsku (1) Po długiej przerwie Noodle Hut wróciły do Gdańska! Jedzenie tak samo smaczne... Ka Ni jak (1) Już raz zawiodłem się w lokalu w Gdyni, ale tym razem chciałem się przekonać... loco nie warto (1) Jedzenie wyglądało paskudnie, w smaku bez smaku ale za to bardzo posolone co... ms Nic specjalnego (1) Lokal bardzo mały i raczej niezbyt wygodny do spożywania posiłków. Nie mogę... mieciu