Noodle (1) Pyszne polecam nr.3 z makaronów O.o Młoda uwielbiam od zawsze (1) Jedzenie rewelacyjne! mają kilka nietrafionych pozycji w menu ale większość... Karo straszna porażka (1) bardzo lubię chińskie jedzenie, w tym miejscu zamawiałam lub jadłam kilka... cala
ochyda (1) własnie patrzę na przed chwilą kupiony makaron i przecierem oczy i płuczę... klientka najbardziej odrażająca rzecz jaką widziałem (1) Zamówiłem potrawę z makaronem sojowym i wieloma dodatkami. To co dostałem... Zniesmaczony no nie bardzo (1) Jedzenie przyjechało szybko ale mimo to nie polecam... noodle bez smaku z... M. z wrzeszcza Jedzenie beznadziejne tak jak i obsługa (1) Kilka razy zamawiałam jedzenie na dowóz ze znajomymi z pracy. Zamówienie na... Hania tak traci się klientów (1) To była bodajże czwarta, ale z pewnością ostatnia wizyta w tym przybytku. Do... malenczuk BARDZO SIĘ POGORSZYŁO (1) Byłam kiedyś stałą klientką. Jedzenie bardzo mi smakowało i byłam zadowolona... Marta - Była klientka koszmarne jedzenie (1) Drugi raz zamówiłam makaron sojowy z krewetkami (nr 5) i kurczakiem (nr 2).... Gdańsk Dzś stracili stałych klientów (1) Niestety Noodle Hut jest kolejnym przykladem restauracji ktora po otwarciu... Bimber ostatni raz zamawiałem w tej jadłodajni (1) Zamówiłem sobie makaron carbonara oraz sweet arturo. Muszę powiedzieć że to... Łukasz Kpina z klienta (1) Zamówiłem pozycję nr 5. COCNUT FLAVOUR. Według opisu miał to być makaron... P. Nie jestem zachwycona (1) Niedawno w skrzynce znalazłam ulotkę z Noodle Hut i nie mogłam się doczekać... kawojka polecam (1) Fajne jedzenie, miła obsługa, warto spróbować... kim Pycha (1) Pycha, pycha i jeszcze raz pycha. Myślę, że większość negatywnych opinii to... paulina Spalenizna !!! (1) Zamówiłem z żoną dania, nr 2 i 3, w obu przypadkach smakowało jak i pachniało... Kriss tragedia !!! (1) nie polecam nikomu kto chce zjeść coś orientalnego i ze smakiem, obok... mikołaj Okropieństwo... (1) Czekałam na zamówienie przeszło 1,5 godziny. Sajgonki okazały się twarde, w... Kasia ??? (1) Czytam negatywne opinie i przecieram oczy. Pracuję w Wrzeszczu i codziennie w... alex