NordGlass

Szyby samochodowe

Gdańsk, al. Rzeczypospolitej 8

wymiana szyby. (1) W kwietniu 2018 pękła szyba przednia w moim Hyundaiu ix20. Ubezpieczyciel... Marek S. Nie polecam (1) Usługa wykonana nieprawidłowo, reklamacja odrzucona. To nie fachowcy - dramat! Karolina szyba pękła po 3 m-cach, a NordGlass odrzuca reklamcję (1) nigdy więcej Maciek
Gwarancja na szyby to ściema (1) Może i wymiana szybka. Ale czy dobra. Hmm po pół roku od wymiany szyba... ii Nie polecam (2) Nie polecam tej firmy z powodu ich zachowania w sytuacji kiedy klient chce... JacekGda bardzo słaba jakość szyb (7) Szyba przednia po roku użytkowania ma więcej rys niż oryginalna po 7 latach.... MJ23 ubytek w szybie (1) wypełnialem u nich ubytek w szybie, zrobione to jest profesjonalnie, nie... radek szybka (1) Polecam firmę szyba profesjonalnie wymieniona tomas Pęknięcie nowej szyby (1) W nowej szybie po 17dniach powstała 1 rysa pęknięcia Złożyłem reklamacje... Zbigniew Wymiana szyby w samochodzie (1) Wymieniłem u nich szybę w swoim samochodzie, szykowałem się na większy... Longwell Porażka (1) Totalna lipa, najpierw długi czas dostawy, póxniej odkrywają że dostarczyć... zawiedziony Wymiana szyby citroen c5 (1) Wymiana z polisy pzu, jakosciowo szyba solaryczna ok, czujniki deszczu i... Kuba Amatorzy (1) Nie ma chyba prostszych w obsłudze szyb i okien jak w starej Nysie. Pan... Nysa Ocena pozytywna (1) Tak jak w tytule, moja ocena jest pozytywna. Mają dobrą jakość usługi, szybko... Cwał Wymiana szyby przedniej (1) Po wymianie szyby przedniej w Hondzie Civic VI 5D nalepka kontrolna do... Radek Nie polecam! (1) Drogo - 150zł Nie polecam, nie otrzymałem gwaracji, powiedzieli ze jak... klient Polecam firmę! (10) Polecam firmę. Szybko i sprawnie wymienili moją przednią szybę, która uległa... Jace nordglass ok (1) jak coś z szybą to warto podjechać do NordGlass ja miałem opory z moim autem... sabb Polecam firmę! (1) Polecam usługi tego zakładu. Szybko i profesjonalnie wymienili moją szybę,... Adam88 Odradzam (1) Odprysk zrobiony szybko, niestety po pierwszych zimniejszych porankach szyba... Mag