Nordcoop-NIE (1) Niestety,obietnice składane przez tego dewelopera,mają się nijak do... Krokusowiec wybierzcie lepiej wiekszego, niz tego (1) Po sprzedazy mieszkania tragiczny kontakt. Jesli cos zle dziala to tlumacza... załamana developer na ocenę mierną (2) Witam, Pomimo że mieszkanie ładne i przestronne to jest pewne ale. Trzeba... krokusowiec
Słabo (1) Słabo Nie jest to to co obiecywali jak sie interesowałem mieszkaniem. Szkoda... Hokojowiec SZCZERZE POLECAM (2) Kupiliśmy mieszkanie na Osiedlu Krokusowym i szczerze polecam NORDCOOP.... Mieszkanka słabo (1) Witam Kupilismy w Nordcoop mieszkanie , od oddania mieszkania ciagle co ś... Janusz Polecam (1) Kupiłam rok temu mieszkanie. Jestem zadowolona. Wiadomo, że w każdym nowym... Anna przestrzen itd obietnice (1) Zgadzam sie z tymi poprzednikami. Nordcoop na początku tak OK wygląda,... Tomek straszny deweloper (1) PO 1 DO TEJ PORY NIE MA NAWET PLACU ZABAW DLA DZIECI (juz ponas rok stoji 1... Darek NIE POLECAM (1) Duże opóźnienie w oddaniu mieszkania. Ciągła walka o to aby poprawili... Mieszkaniec Przemek R - opinia (1) Co do dewelopera to słaby robią wszystko byle szybko oddać i kłopot z głowy a... Przemek R Moja opinia :) (1) Bardzo pozytywna firma - wszystko zalatwia ok nie ma problemów, sympatyczna... Jacek Borysiewicz Polecam!!!! (1) Jestem bardzo zadowolona, miło szybko i na temat:) Fachowość i rzetelność ... Magda Piotr - opinia (1) Odwiedziłem wielu deweloperów budujących domy. Kupiłem w Nordcoop.Do tej pory... Piotr zadowolona (1) Odebralam mieszkanie calkiem niedawno...I jestem zadowolony. bez usterek,... Ola Ewka - opinia (1) generalnie jestem zadowolona, troche czekałam na poprawę usterek ale za to... Ewka gl - opinia (1) Tragedia w domu wilgoc a wykonczenie mieszkania pozostawia do zyczenia!... gl nie polecam (1) lepiej poszukac cos lepszego,słabe wykonanie i o poprawki ciezko itd. nie... ada NIE POLECAM (1) NIE POLECAM TEGO DEWELOPERA JAK JUZ SIE WPADNIE W ICH SZPONY TO SIE ZACZYNA,... AREK nagorszy deweloper,szkoda nerwow i kasy (1) wszystko na szybko odpierdziel a i tak opozninone i o poprawki wielka... krzysztof