Nordic walking Łebieńska Huta

Dzień dobry, zapraszamy na nordic walking z instruktorem dzisiaj o 19 zbiórka na boisku przy SP łebieńska huta, kijki będą na miejscu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Nordic walking Łebieńska Huta

Przepraszam, to spotkanie to w piątek czy sobotę? Bo właśnie przeczytałam..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spotkania są we wtorki i czwartki o 18 przy boisku, wczoraj było wyjątkowo o 19, niestety nie ma mnie teraz w trójmieście, ale można na fb łebieńskiej huty sprawdzić bo tych marszy docelowo ma być 50
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

To jest forum Bojano, a nie Łebieńska Huta. Proszę nie zaśmiecać i nie trolliwać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

Przecież z tego może skorzystać każdy tym bardziej mieszkaniec Bojana, wiec treść adekwatna, pozdrawiam
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Już widzę jak tłumy mieszkańców Bojana pędzą do Łebieńskiej Huty na jakiekolwiek zajęcia. Większość nawet nie wie że taka wiocha istnieje. Kilka tygodni temu ktoś wynajął ekipę trolli żeby to forum spamować i od tego czasu pojawiają się ogromne ilości postów, mające na celu odwrócić uwagę albo zmienić myślenie mieszkańców Bojana.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

A jakie tam będą atrakcje. Oprócz chodzonka, może jakies piwko jak piłkarze po meczu?

takie fajne grono na pewno wyjdzie na co nie co, ale później trzeba to będzie znowu spalić na kijach
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chodziarz ro jedna i ta sama osoba co
- Sportowy zawodnik
- Obserwator z bólem zadka
- Zupa z obserwatora
Czyli..trol podbijający inne tematy aby nie było tematu grzywny wójta.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

I jeszcze ma kilkanaście innych pseudonimów ( np. Kamieniołom, mazowszanin itd ) na innych wątkach.
Ale żenada.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wypraszam sobie nie jestem żaden sportowy zawodnik tylko chodziarz No ale próbowałeś/aś
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fakt.
Tylko troll.
Szkoda już dalej pisać.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No tak uczestniczę w zajęciach to jestem trolle, jedyny argument, powinienem zawyzywać to byłbym popierany

Co wy się tu kłócicie tu jest rozmowa na temat nordic walking... Wyjaśnijcie sobie to twarzą w twarz

Inne tematy z forum

Kanalizacja (4 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (697 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Nowe połączenie autobusowe Bojano - Gdynia (115 odpowiedzi)

Witam. Od pewnego czasu obserwuję jak się żyje mieszkańcom Bojana w zakresie większych bądź...