Nordowi Mol - proszę o opinie

Temat dostępny też na forum: Wesele
Ponawiam wątek wesele w Nordowim Molu w Celbowie! kto organizował tam swoje wesele w 2011 lub 2012 roku proszę o opinie;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nordowi Mol wesele!!

Ja byłam na spotkaniu z menagerka. Na zdjęciach sala wygląda duuużo lepiej niż w rzeczywistości i nie ma pokoi...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

musisz pójść zobaczyć jak sala jest przygotowana na wesele to jest zupełnie inny efekt;) wszystko oświetlone i podświetlone, stoły udekorowane, ogrzane pomieszczenie (jeżeli jest zima). tez na początku nie zrobiła na mnie wrażenia, ale ale zobaczyłam sale przygotowaną na wesele to oniemiałam;) hotel dopiero budują,ma byc gotowy w 2014...;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No u mnie to już z późno.. Znalazłam inną. Aż się przez moment zastanowiłam czy dobrze zrobiłam... ') Ale już po fakcie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A GDZIE ZNALZAŁAŚ BO TEŻ SZUKAM SALI I NIE WIEM CO WYBRAC;-)

W końcu zdecydowałam się na Czardasz w Luzine. Co prawda pojechałam tam z zamiarem wynajęcia Sali KOMINKOWEJ, ale troszkę za małą. Nie brałam pod uwagę patrząc na zdjęcia w ogóle KOLUMNOWEJ. Ale jak tam weszłam to już tak zostaŁo ;)

Ale relacje zdam dopiero w sierpniu ;p

Re: Nordowi Mol - proszę o opinie

Sala bardzo przyjemna i z klimatem, choć dość ciemna - przynajmniej dla fotografa ..., mały minus że są rozdzielone sale taneczna i jadalna, ale to trzeba samemu zweryfikować. Jeżeli chodzi o jedzenie to super, wszystkiego pod dostatkiem i bardzo sprawna i miła obsługa.
Kilka zdjęć na mojej stronie w zakładce zabawa
http://www.studiogregor.pl

Pozdrawiam Grzegorz

Czyli muszę zwrócić uwagę na oświetlenie;)
Dziękuję bardzo za opinie i proszę pisać jeżeli jest coś na co muszę zwrócić uwagę;)

Nordowi Mol ma super żarło, świetna akustycznie (drewno i skośny strop), oświetlenie - klimatyczne z punktu widzenia wodzireja-DJ-a-Kapeli (foto i video z odpowiednim doświadczeniem sobie też poradzi), jedyny mankament to może i ta odległość, ale obie strony (obsługa muzyczna i goście) mają za to więcej spokoju podczas przerw.
Czardasz - żarcie też porządne, sala kominkowa bardziej klimatyczna, kolumnowa mniej. Większy kontakt z goścmi. Można powiedzieć ogólnie remis. Obie sale w pierwszej piątce w naszym regionie wg oceny usługodawców weselnych.

Inne tematy z forum

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?