Normalnie jestem w szoku :)
Napisze szczerze, wow. Mianowicie od ponad miesiąca szlajałem się z autem do naprawy od warsztatu do warsztatu. Odwiedziłem mechaników na morenie i na przymorzu. Nie wiem czy od niechcenia czy z niewiedzy nikt nie potrafił naprawić stukania w aucie przy postoju i skręcie. "Mechanicy" zaczęli obwiniać sprzęgło, a może jednak coś ze skrzynią biegów, jeden o zawieszeniu gadał. Każdy straszył że wyjdzie z 1000-2000 za naprawę. No i w pewnym momencie usłyszałem by tu do tych BMP podjechać. No to jade. Miło szybko spisane co sie dzieje. Zostawiam auto. Po kilku dniach wpadam odebrać a tu tak. Cena wielokrotnie niższa niż przypuszczałem, nie tysiące a 160zł :I Czyli pierwszy plus. Drugi taki że Pan z BMP wykrył co sie dzieje i szybko to ogarnął, bez zbędnej straty czasu. Trzeci taki że pojawiłem sie (z mojej winy) po zamknięciu a miły Pan mi jeszcze otworzył i ogarnął mój temat po czasie i oddał auto. Normalnie szacuneczek. Wiem że mam już swojego mechanika na dłuższy czas :D Wykrył co sie dzieje, auto nie stuka, zapłaciłem wielokrotnie mniej niż mnie straszono, po prostu podziw :D POLECAM :D